Nutrilife centar

Novosti

Saznajte svoj vitaminsko-mineralni sastav tijela.

Pravilno funkcioniranje organizma vrlo je važno, zato i toliko pazimo što unosimo od hrane. Jeste li ikada u životu imali osjećaj da Vam se jako jede određena namirnica, ovdje govorimo o zdravim namirnicama ne o ovisnosti o junk hrani ako ste ju već stekli, to Vam tijelo samo govori da mu nedostaju određeni vitamini i minerali.

Današnjim načinom života rijetko tko zaista i čuje i odgovara na potrebe svog organizma. Iz tog razloga potrebno je testirati svoj organizam i izmjeriti vitamnisko- mineralni sastav tijela. U Nutrilife Centru ta testiranja izvode se pomoću vitastiq-a, koji je potpuno bezbolan i 100 posto učinkovit.

Vitastiq PRO na licu mjesta omogućuje Vam personaliziranu preporuku dnevne doze vitamina i minerala potrebnih za pravilno funkcioniranje Vašeg organizma.

Uz Vitastiq pratimo 30 NAJVAŽNIJIH VITAMINA I MINERALA kao što su: Biotin, Vitamin C, Magnezij, Vitamin B1, Vitamin B2, Cink, Selen, Vitamin B6, Vitamin E, Folna kiselina, Krom, Vitamin A, Glukozamin, Vitamin B12, Mangan, Vitamin B3, Omega 3-6, Vitamin B5, Vitamin D, Kalcij, Kalij, Natrij, Jod, Željezo, Pepsin, Hemoglobin, Koenzim Q10, Bakar, Žučne kiseline, Proteini…

Uz razgovor s Vama nutricionisti Nutrilife Centra složiti će jelovnik kako bi podigli unos onih vitamina i minerala koji vašem tijelu nedostaju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava