Nutrilife centar

Novosti

Personalizirana prehrana i tjelesna aktivnost ključ su uspjeha


Osjećate se umorno, iscrpljeno a istovremeno se mučite i s viškom kilograma? Možda je stvar u vašoj prehrani i načinu života,  koji možete promijeniti uz samo malo volje, motivacije i uz pomoć nutricionista iz Nutrilife centra.

Kada govorimo o mršavljenju ljudi često cijeli proces gubitka kilograma percipiraju kao period u kojem se gladuje ili posežu za popularnim internetskim dijetama. Međutim, to je u potpunosti krivo, pa čak i opasno za zdravlje. Proces mršavljenja puno je složeniji, te osim same regulacije prehrane zahtjeva i adekvatnu tjelesnu aktivnost. Prehrana čini čak 70% uspjeha, dok ne manje bitnih 30% čini tjelesna aktivnost.

Međutim, pitanja mnogih su: Kako pravilno mršaviti? Koju dijetu odabarati? Koju hranu jesti, a koju ne jesti? Odgovore na ta pitanja moguće je dobiti u Nutrilife centru gdje se pomoću personalizirane prehrane i jelovnika sastavljenih prema Vašim potrebama i željama postižu najoptimalniji rezultati. Što je ustvari personalizirana prehrana? Zvuči komplicirano, ali ustvari vrlo je jednostavno. Svaki pojedinac je individua koja zahtjeva pristup u kojem se na temelju detaljne  analize sastava tijela i drugih parametara sastavlja personalizirani plan prehrane s namirnicama koje u potpunosti odgovaraju pacijentu. Nakon kreiranja plana prehrane koja osigurava željene rezultate, drugi važni korak je tjelovježba bez koje rezultati nisu mogući. Tjelesna aktivnost široki je pojam i postoje različiti oblici ovisno o preferencijama pojedinca. Preporuka je svakako 2-3 puta tjedno 30-60 minuta biti tjelesno aktivan. Tjelesna aktivnost povečava udio mišićne mase u tijelu, što ujedno pomaže i u gubitku masnog tkiva, ali i omogućuje dugotrajnije održavanje postignute  adekvatne tjelesne mase.

 

Osim izrade jelovnika osmišljenog prema vašim potrebama, u Nutrilife centru nudimo i DETOX program koji se provodi minimalno tri dana (trodnevni) i oslobađa vaše tijelo od toksina i pročišćava krvotok, dok detoxi koji traju dulje mogu imati pozitivni utjecaj na imunosni sustav te zaštitu od degenerativnih bolesti. Takve programe dovoljno je provoditi nekoliko puta godišnje za postizanje cjelokupnog zdravlja. Sokovi koje nudimo u paketu su hladno prešani sokovi od 100% sirovog voća i povrća koji zamjenjuju Vaše dnevne obroke. Regeneriraju i alkaliziraju Vaš organizam. Za vrijeme provođenja detoxa, organizam dobiva veliku količinu vitamina, minerala i enzima koji ulaze u vaš krvotok već nakon 3-5 minuta od konzumacije. Tako odmarate svoj probavni sustav, jer nema procesa probavljanja krute hrane, što nam omogućava da se energija koja bi se koristila za probavu, koristi za obnovu, detoxikaciju, jačanje i regeneraciju cijelog organizma.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava
Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode