Nutrilife centar

Novosti

Mjerenje potkožnog masnog tkiva TANITA

 

Masnoća u našem tijelu je sastavni gradiva tkiva i organa. Međutim, nisu sve masti iste, tako razlikujemo nakupine masti unutar trbušne šupljine (visceralno masno tkivo) i potkožno masno tkivo (supkutano), koje nam osim termičke izolacije koristi i kao ublaživač udarca ili traume. Uz to, masno tkivo je rezervoar za pohranu energije koje tijelo čuva za razdoblja visoke aktivnosti.

 

Masnoće trbuha čine kombinaciju potkožne masnoće i visceralne masti (unutar trbušne šupljine).

Obje masnoće imaju svoju funkciju u našem tijelu, ali prekomjerno gomilanje trbušne potkožne masnoće, uz to što je vidljivo i to što radi nje nosimo veće konfekcijske brojeve odjeće, narušava i samu ravnotežu organizma.

Svi barem potajno težimo da nam mišići trbuha vidno izgledaju kao „6 pack“. Temeljem ovog teksta možemo definirati brzinu kojom će naš „6 pack“ doći na vidjelo uz pravilnu prehranu i tjelovježbu.

 

Ovim nimalo invazivnim i 100% bezbolnim testom mjerimo potkožnu masnoću trbuha, a naši visoko kvalificirani nutricionisti s vama će prokomentirati nalaz i uputiti Vas u dalje korake.

 

Pretraga mjerenja potkožne masnoće uvelike će vam koristiti i kao mjerna jedinica prema kojoj možete mjeriti efektivnost vaše prehrane i vježbanja.

 

Za više detalja o samoj usluzi kontaktirajte nas na telefon ili pošaljite upit mailom.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava