Nutrilife centar

Novosti

Nutricionističko-dijagnostički centar Nutrilife obilježava četiri godine uspješnog rada

Nutricionističko-dijagnostički centar Nutrilife obilježava četiri godine uspješnog rada proširenjem poslovanja i preseljenjem na novu lokaciju u Almeria centar u Zagrebu, s 01.04.2019. Mjesto gdje se zdravlje susreće s prehranom od sada u fokus stavlja inovaciju i personalizaciju prehrane kao sigurni put do bolje kvalitete života. Kako bi proslavio na prikladan način, Nutrilife Centar povodom svojeg četvrtog rođendana daruje 20% popusta na web kupovinu osnovnog paketa mršavljenja uz kupon kod: SRETANRODENDAN
Domaći i svjetski nutricionisti pomiču granice nutricionizma kakvog smo dosad poznavali i okreću se medicini. U Nutrilife Centru uz segment Nutrilife Sport pokrenut je novi segment Nutrilife Health koji predstavlja produženu ruku liječnika i farmaceuta. On obuhvaća rad u timu sa specijalistima iz različitih područja medicine u zajedničkom kreiranju individualnog pristupa prehrani svakog pacijenta. Personalizirana prehrana, utemeljena na vrhunskoj laboratorijskoj biokemijskoj dijagnostici put je k očuvanju zdravlja.

Rođendanske čestitke naših klijenata

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava
Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode