Nutrilife centar

Novosti

Skinimo kilograme uz proljetnu akciju Nutrilife centra

Proljeće je vrijeme kada se naše tijelm budi iz zimske uspavanosti. Potrebno ga je potaknuti na aktivnost i promjene jer je vašem tijelu potrebna regeneracija nakon zime i naravno, skidanje viška nakupljenih kilograma.

Prehrana koju pronalazite na tržištu često je restriktivna te loše utječe na zdravlje. Stoga, valja razmisliti kako najbolje izgubiti kilograme!

Sigurno ste puno puta čuli da jedino postepeno gubljenje kilograma donosi trajne rezultate. Kako bi postigli zadani cilj, bez straha da će nam se izgubljeni kilogrami ponovnom vratiti (tzv. JOJO efekt), ne smijemo dopustiti našem tijelu da gladuje, već moramo potaknuti metabolizam na bržu razgradnju.

Ako želite izgubiti kilograme na zdrav i siguran način za vas smo, povodom našeg 4. rođendana, pripremili super proljetnu akciju s kojom ćete smanjiti volumen i utegnuti svoje tijelo.

20% popusta na Osnovni Paket Mršavljenja!

Popust vrijedi 30.04. za web kupnju uz kupon kod:SRETANROĐENDA, a plaćanje je moguće online preko transakcijskog računa ili u Nutrilife Centru prilikom dolaska na tretman. 

Cijena s popustom 1.600 KN 

OSNOVNI PAKET MRŠAVLJENJA UKLJUČUJE:

  • Specijalistički nutricionistički pregled u trajanju od 60 min.
  • Mjerenje analize sastava tijela
  • Mjerenje vitamina i minerala
  • Izrade individualnog programa prehrane (temeljen na 7 dnevnom personaliziranom programu prehrane)
  • Praćenje rezultata i kontrolna mjerenja nakon mjesec dana (3 kontrolna mjerenja analize sastava tijela)

Nutricionisti iz Nutrilife Centra, nakon odrađene detaljne analize Vašeg tijela, osmisliti će jelovnik prema Vašim potrebama. Prateći jelovnik nutricionista, na zdrav i siguran način ćete doseći željenu težinu a kvalitetnije rezultate i oblik tijela preporučujemo vam primjerenu aktivnost. Više o svemu savjetovati ćemo vas prilikom dolaska u naš centar.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava
Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode