Nutrilife centar

Novosti

VITAMIN WELL- NAPITAK ZA PROFESIONALNE SPORTAŠE I REKREATIVCE

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Uz trening joge predstavljena je nova linija Vitamin Wella. Novi osvježavajući okus, Celebrate, ovog proljeća dolazi u novom izdanju inspiriranom tropskim krajevima, kombinacijom okusa manga i ananasa. Vitamin Well tim se, kao i uvijek do sada, potrudio primjerom pokazati koliko drže do zdravog načina života u svim sferama.

Nutrilife Centar i Ivana Barišić predstavljeni su kao ambasadori ovog projekta.

SVAKI NAPITAK IMA SVOJ CILJ

Napici imaju i zanimljive nazive – usklađene s ciljem koji žele postići.

Vitamin Well Defence, s okusom citrusa i cvijeta bazge, sadrži vitamine C, B12 i cink koji pridonosi normalnom funkcioniranju imunosnog sustava.

Vitamin Well Reload, s okusom limuna i limete, izvor je biotina, vitamina B12 i magnezija koji uravnotežuje elektrolite, a ova će kombinacija pridonijeti normalnom metabolizmu te potaknuti stvaranje energije. Također je izvor vitamina D koji se pod utjecajem sunčevih zraka prirodno stvara u koži.

Vitamin Well Antioxidant, s okusom breskve, sadrži antioksidanse vitamin C i E te minerale selen, mangan, bakar i cink koji štite stanice od oksidativnog stresa.

Vitamin Well Hydrate, s okusom rabarbare i jagode, izvor je vitamina C i B12 koji pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti, dok cink, biotin i niacin održavaju kožu u normalnom stanju.

Vitamin Well Upgrade, izvor magnezija i vitamina D koji doprinose održavanju normalne funkcije mišića. Magnezij i cink doprinose normalnoj sintezi bjelančevina. Izvor je i vitamina B6 i B12 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenost.

Vitamin Well Celebrate, sadrži magnezij koji pridonosi smanjenju iscrpljenosti i umora. Magnezij također doprinosi normalnoj funkciji mišića. Cink i folna kiselina pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Celebrate sadrži i niacin koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije. Savršeno prije, za vrijeme ili nakon velikog slavlja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava
Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode