Nutrilife centar

Novosti

Evo kako poznati gube kilograme!

Story.hr

Jedno od omiljenih televizijskih lica, voditelj RTL Direkta, 51-godišnji Zoran Šprajc, nakon što je prije mjesec dana odlučio skinuti višak nakupljenih kilograma, sada se pohvalio pratiteljima na Instagramu kako mu je to i pošlo za rukom. Naime, duhoviti novinar se požalio obožavateljima kako ima 125 kilograma te da je vrijeme za mršavljenje. Njegov podvig je očito uspio o čemu svjedoči i posljednja fotografija na Instagram profilu.

Foto: instagram Zoran Šprajc

‘Ovako izgleda jedan Nutrilife doručak. Nije baš slanina, ali nije ni voda. Uglavnom ni žedan ni gladan, a u pet tjedana pet kilograma manje. Idemo dalje’, napisao je omiljeni voditelj ispod fotografije skromnog, ali zdravog doručka koji mu je omogućio da u pet tjedana skine pet kilograma. Osim Zorana, oduševljeni su i njegovi pratitelji koji su u komentarima pohvalili njegovu predanost kao i novi izgled.

Pročitajte više na Story.hr

 

Zoran Šprajc otkrio kako je skinuo kilograme- Tportal.hr

 

Evo zbog kakvog ‘režima’ poznati voditelj gubi kile- Večernji.hr

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava
Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode