Nutrilife centar

Novosti

Riješi se viška i do ljeta postigni tijelo kakvo priželjkuješ uz kombinacije kreirane po tvojoj mjeri

Riješi se viška i do ljeta postigni tijelo kakvo priželjkuješ uz kombinacije kreirane po tvojoj mjeri

Poliklinika Poliderma i Nutrilife Centar predstavljaju posebno osmišljene individualne kombinacije tretmana za oblikovanje tijela kojima do ljeta možete osigurati tijelo kakvo priželjkujete. Uz pakete koji donose jedinstven individualan  pristup i popuste zima je idealno godišnje doba za početak kreiranja tijela iz snova,

Osluškujući želje, potrebe i mogućnosti naših klijenata, u poliklinici Poliderma osmislili smo program oblikovanja tijela koji se sastoji od kombinacija najboljih svjetskih tretmana!

Bilo da je riječ o podizanju stražnjice, oblikovanju trbuha, uklanjanju takozvanog Banana Folda ili ljubavnih ručki, smanjenju obujma, uklanjanju celulita ili masnih naslaga, kombinacija tretmana ne samo da klijentu omogućuje dugotrajno rješenje, već i praćenje rezultata, besplatno savjetovanje te pristup vezanim tretmanima po znatno povoljnijim cijenama.

Stoga je vašu individualnu kombinaciju tretmana moguće oblikovati točno onako kako želite, individualiziranim, personaliziranim pristupom i po mjeri.

Iako pazite na prehranu, svejedno se borite protiv masnih naslaga? Masne naslage na tijelu mogu nastati zbog utjecaja hormona, starenja i stila života te nam ujedno narušavaju i zdravlje. Održavanje tjelesnog zdravljasvakako godi vašem tijelu, no bitno je na koji način njegujete svoje tijelo – kojom prehranom, aktivnostima i tretmanima.

Uz polikliniku Poliderma oblikuj tijelo na zdrav način, integriranim pristupom primjenom najnovije tehnologije, zdravom prehranom i detox infuzijama! Naš stručni medicinski tim za vas je pripremio posebne ponude tretmana uređajima za oblikovanje tijela koje će vaše tijelo pretvoriti u ono koje ste oduvijek željeli.

Ukoliko se borite s viškom do desetak kilograma te vam je potrebno konačno rješenje za oblikovanje tijela osobito manjih regija koje ne uspijevate riješiti tjelovježbom, kreirali smo nekoliko ponuda za velike i male regije, a za bolje rezultate i dodatne kombinacije!

U skupinu većih regija pripadaju trbuh i noge te se mogu liječiti intenzivnijim uređajima, dok u tretmanima manjih regija tijela liječimo masne naslage bokova, kukova, koljena, stražnjice i prepona te su namijenjeni fit osobama koje ih ni intenzivnim vježbanjem ne mogu ukloniti.

Masne naslage se, čak i kod spotraša, većinom stvaraju u područjima poput bokova, stražnjice i trbuha, stoga smo, uz posebne ponude tretmana, za vas pripremili integrirani pristup u suradnji s Nutrilife Centrom za individualni pristup savjetovanja uz pregled i konzultacije, dijagnostiku i plan prehrane kako bi rezultati tretmana bili dugotrajniji, a mršavljenje zdravo.

Cilj ovih posebnih ponuda je da vašem tijelu pružaju oblikovanje i gubljenje neželjenih masnih naslaga te s pravilnom prehranom osigurati bolje rezultate na duži period. Zima je savršeno vrijeme za početak stvaranja idealnog summer bodyja jer učinkovitost rezultata vidljiva je u periodu od pet do šest mjeseci.

ZAGLADI KOŽU I OBLIKUJ TIJELO MED CONTOUR I VENUS LEGACY UREĐAJEM UZ INDIVIDUALAN PLAN PREHRANE NUTRILIFE CENTRA

Kako bismo postigli najbolje rezultate u preoblikovanju tijela, u Polidermi primjenjujemo individualan pristup svakom klijentu stvarajući najbolju kombinaciju tretmana za postizanje najboljeg tijela za plažu.

Učinci tretmana:

 • Gubitak masti
 • Zatezanje kože
 • Gubitak masti + zatezanje kože
 • Oblikovanje tijela

Med Contour Multipower uređaj je koji svojim ultrazvučnim djelovanjem topi masne stanice, a one se putem mokraće izbace iz tijela. Celulit i masne naslage nestaju, a koža postaje zaglađena i meka na dodir uz popravljen tonus. Tajna efektvnih rezultata ovog tretmana je što MedContour vakuumski zateže kožu jednako kao i radiovalovima.

Venus Legacy uređaj djeluje po principu radiovalova koji se temelje na elektromagnetskoj energiji te stvaraju toplinu uslijed koje dolazi do oštećenja vezivnog tkiva, što je osnovni početak procesa pomlađivanja. Uslijed tog oštećenja, organizam potiče novi kolagen te snažno jača ono isto oštećeno vezivno tkivo i zateže kožu.

PLAN PREHRANE Nutrilife Centra

Loša prehrana utječe na stvaranje masnih naslaga, a kako bi pazili da namirnice koje unosite u svoje tijelo njemu ne štete, uz Nutrilife Centar pripremili smo efektivan plan prehrane u procesu korištenja posebnih ponuda. Nutrilife Centar, nutricionističko – dijagnostički centar, popularan je po personaliziranim planovima prehrane prema testovima i medicinskoj analizi sastava tijela te pomoću dugogodišnje prakse nutricionističkog iskustva omogućuju povezivanje prehrambenih rješenja u cilju poboljšanja zdravlja i izgleda tijela. Ovisno o vašem načinu prehrane hoće li se masne naslage vratiti, stoga smo osmislili i rješenje za prevenciju njihovog povratka.

Nutricionistički paket uključuje:

 • Specijalistički nutricionistički pregled u trajanju od sat vremena: uzimanje anamneze, Mjerenje analize sastav tijela medicinski validiranim uređajem TANITOM.
 • Mjerenje 10 vitamina i minerala pomoću VITASTIQUE uređaja.
 • Savjetovanje s konkretnim smjernicama.
 • Izrada personaliziranog plana prehrane.
 • Kontrolno mjerenje/pregled u trajanju od 30 min.

PAKET u POLIKLINICI POLIDERMA SADRŽI:

 • besplatne konzultacije,
 • 6 tretmana MedContour Multipower ili Venus Legacy uređajem
 • drenaže nakon tretmana
 • nutricionističko savjetovanje uz individualan plan prehrane
 • stalno praćenje i mjerenje rezultata

CIJENA PAKETA 7.500 kn, mogućnost obročne otplate 

delinea
OBLIKUJTE MANJE REGIJE TIJELA UZ NAJTRAŽENIJE UREĐAJE U POLIDERMI

I sportaši imaju masne naslage, no njihovu tvrdoglavost spriječite upravo ovim ponudama!

Svakodnevno se hranite pravilno i redovito vježbate, no nikako da uklonite masne naslage? Za tretiranje manjih regija (bokovi, kukovi, koljena, stražnjica te prepone), naš stručni tim pripremio je nekoliko efektivnih opcija. Po vašoj želji, preporučit ćemo vam najbolju opciju za određenu regiju tijela te koji pravac liječenja bi bio najučinkovitiji, a uz paket MedContour ili Venus Legacy za vas smo pripremili posebne cijene pojedinačnih tretmana za tretiranje manjih problematičnih regija.

PONUDE ZA tretiranje MANJIH REGIJA TIJELA (jedan tretman):

 • ONDA uređaj
  • 1 000,00 kn (inače 1.400 kn)
 • DELINEA uređaj
  • 2 elektrode – 1 000,00 kn (inače 1.600 kn)
  • 4 elektrode – 1 600,00 kn (inače 2.200 kn)
 • BODY SMOOTH
  • 1 800,00 kn (inače 2.500 kn)

Tretmani su odličan odabir za:
 • zatezanje viška kože
 • smanjenje manjih masnih nakupina
 • pravilno oblikovanje manjih regija tijela
 • nije potrebno vrijeme oporavka
 • učinkovitost bez boli
 • oblikovanje mišića

Ovi tretmani namijenjeni su healthy lifestyle ljubiteljima koji brinu o zdravlju svog tijela. Kako fit osobe mogu imati problem s celulitom? Loša prehrana i neaktivnost tijela nisu jedini razlozi nastajanja masnih naslaga – mogu nastati utjecajem stresa, manjka energije, padom imuniteta i sl.

BOLJIREZULTATI

KOMBINACIJE ZA BOLJE REZULTATE

Osigurajte efektivne rezultate pravilnom prehranom i infuzijama!

Detox je važan za naš organizam kako bi izbacio toksine iz našeg tijela. Kada su toksini nastanjeni u našem organizmu, utječu na nastanak masnih naslaga i rast kilograma. Upravo pomoću detox infuzija, koje nudimo u Polidermi, možete izbaciti toksine i spriječiti nastanak masnih naslaga. Preporuča se uraditi tri infuzije s razmakom do mjesec dana za kontinuiran razvoj rezultata.

TRETMANI ZA KOMBINACIJU S POSEBNIM PONUDAMA OBLIKOVANJA TIJELA:

B12 injekcija

Za aktivaciju glutationa, glavnog antioksidansa u procesu detoksikacije.

Cijena: 250,00 kn; paket od tri injekcije 600,00 kn

DETOX infuzije

Osobito učinkovite u procesu mršavljenja – sagorijevanju masti

Cijena:

 • Fatburner PLUS 1.600,00 kn; paket od tri infuzije – 4.600,00 kn
 • Glutation  1200 mg  i.v. : 600,00 kn

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava
Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode