Nutrilife centar

Novosti

#bitidomanijekoma

Ivana Barišić viri u vaše tanjure i frižiderebiti-doma-nije-koma-05-slowage365

Pridruži se i ti projektu i dokaži da #bitidomanijekoma

Jedini način za zaustaviti epidemiju je ostati kod kuće jer #bitidomanijekoma. Upravo zato, osnivačica Nutrilife centra Ivana Barišić mag.nutr. sa svojim kreativnim i stručnim timom te prijateljima iz područja psihologije, kineziologije i nutricionizma, odlučila je pokrenuti projekt objedinjen pod službenim hashtagom #bitidomanijekoma. Njen ekskluzivni partner, portal Slowage365.hr koji kao ključnu poruku ističe – Briga o zdravlju počinje u nama, odlučio je podržati i biti dio ove hvale vrijedne ideje.

#BitiDomaNijeKoma 01 - slowage365

Ivana Barišić, nutricionistica i vlasnica Nutrilife centra

#BitiDomaNijeKoma 04 - slowage365

Mario Vekić, kineziolog

Virtualno druženje može biti zabavno

Kako bi pridonijeli tome da se ova epidemija zaustavi i poštujući preporuke Kriznog stožera civilne zaštite poznata nutricionistica postavila si je kao cilj –  virtualno druženje sa ljudima, uz  dozu humora, ali i stručnosti. Ambasadori ovog projekta stručnjaci su u svom području, iako je tek startao, projekt se može pohvaliti sa poznatim imenima poput trenera i stručnjaka iz područja kineziologije Maria Vekića, Kate Leutar stručnjakinje iz područja psihologije i naravno Ivane Barišić, poznate nutricionistce,  ujedno i osnivačica ovog projekta. Projektu se regionalno pridružuje i Marijana Zubac mag.nutr. koja će naš glas podijeliti i na području BiH.

#BitiDomaNijeKoma 02 - slowage365

Marijana Zubac, mag.nutr.

Ne napuštajte dom, izbjegavajte veća druženja, socijalne kontakte i odgodite putovanja kako biste zaštitili sebe, svoje bližnje, ali i cijelo društvo. Ostanite doma,  pokažite nam što kuhate i što jedete, a uz tim stručnjaka koji stoji iza ovog projekta sigurno vam neće biti dosadno.

#BitiDomaNijeKoma 03 - slowage365

Kata Leutar, psihoterapeut

#štokuhaš i #štojedeš zanima vlasnicu Nutrilife-a, ali vjerujemo i sve ostale, stoga koristi taj hashtag i podijelite sa ostalima ideju za ručak- ili pak pronađite inspiraciju. Ostanite doma i zaštite sebe i druge. Ostanite doma,  radite na sebi, svojem fizičkom i mentalnom zdravlju i prehrani.

Nasmijte se uz ovu virtualnu zajednicu, javite nam što kuhate, što jedete. Uključite maštu i budite kreativni, skrenite misli, uključite najmlađe u sve aktivnosti i dokažite svima da #bitidomanijekoma.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava