Nutrilife centar

Novosti

Suradnja Almagea & Nutrilife Centar by Ivana Barišić mag.nutr.

Zašto Ivana Barišić mag.nutr. bira Almagea proizvode kao sastavni dio svog lifestyla? 

Almagea® je brend dodataka prehrani koji dolazi u revolucionarnom obliku – Licaps® kapsulama koje odlikuje brža apsorpcija i veća učinkovitost.

Dugogodišnje iskustvo Almagea tima u farmaceutici, uz savjete i pomoć stručnjaka, omogućili su stvaranje inovativnih i visokokvalitetnih dodataka prehrani koji pridonose poboljšanju kvalitete i ljepote življenja. 

 

Licaps® kapsule čuvaju pomno odabrane nutrijente u tekućem obliku od kisika i vanjskih utjecaja čime se smanjuje oksidacija, razgradnja, hidroliza i popratne negativne reakcije sastojaka. Također, nemoguće je otvoriti Licaps® kapsulu te njene dijelove, nakon otvaranja, ponovno sastaviti. Na taj je način potrošač zaštićen i siguran da se radi o svježem, čistom, zakonski reguliranom i sigurnom proizvodu.

 

Inovativna, patentirana formula ovih kapsula omogućuje brže i učinkovitije djelovanje, lakše gutanje bez opterećenja želuca i neugodnog refluksa. Povrh toga, Licaps® kapsule ne sadrže otapala, konzervanse, gluten, šećer i škrob, plastifikatore te imaju Kosher i Halal certifikate. Time je primjena Almagea dodataka prehrani izuzetno sigurna i ugodna.

 

Visokokvalitetni sastav i inovativna formulacija Almagea dodataka prehrani jamči blagotvornu, prirodnu učinkovitost proizvoda na zdravlje organizma.

 

Temeljne vrijednosti zalog su poslovne misije i vizije: Prirodno je osjećati se dobro!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava
Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode