Nutrilife centar

Novosti

Online osobni nutricionist

online osobni nutricionist“Briga o vlastitom zdravlju kreće prvim korakom… Ja to želim i to mi je jako važno” …Ivana Barišić magistra nutricionizma, osobni nutricionist.

Ukoliko ste donjeli odluku o promjenj svog životnog stila i načina prehrane uz osobnu nutricionisticu put promjena je lakši. Na tom putu promjene ona će vas voditi i usmjeravati uz plan prehrane koji je napravljen samo za vas. Vratiti ćete tijelo u balans i nećete upadati u klasične zamke silnih dijeta i trendova. Prehrana je individualna za svakog čovjeka i uloga osobnog nutricionista je da vas pažljivo sluša, usmjerava i savjetuje.

On line osobni nutricionist uključuje: 👩‍⚕️

* inicijalno telefonsko savjetovanje
* slanje upitnika o općem zdravlju i prehrambenim navikama
* izradu plana prehrane prema osobnim ciljevima i općem zdravlju

On line nutricionist ponuda je koja ne može zamijeniti naš 100% individualni rad u ordinaciji, ali svakako može pomoći u početku promjene.

1,2,3 …. pokreni svoju promjenu. 🎯

ODABERI PROGRAM

2 komentara

  1. Poštovani, imam problema sa kilogramima. Žensko sam, imam 22 godine, visoka sam 155 cm a teška 48 kila.
    Primjetila sam da jedan dan prilikom vaganja ujutro imam 48,8 kg, drugi dan 48 kg, pa opet 48,2 kg, pa nekad navečer prilikom vaganja 48,4 kg nekad 49,6 kg. Ne razumijem u čemu je problem što se tiće variranje tih kilograma. Niti jedan dan nemam isto kilograma a htjela bih se udebljati bar 3-4 kile. Vježbale sam 2 godine te sad radi nekih određenih problema ne vježbam. Time sam mislila pošto sam prestala vježbati kako ću se udebljati no ništa od toga. Hranim se zdravo punih 2 godine. (izbjegavam, slatko i kruh, jedem 6 obroka dnevno). Ponekad imam osijećaj ako neću ništa jesti 2 dana da ću izgubiti 2-3 kg. Molila bih Vas za pomoć.

    Lp.

  2. Poštovani, imam problema sa kilogramima. Žensko sam, imam 22 godine, visoka sam 155 cm a teška 48 kila.
    Primjetila sam da jedan dan prilikom vaganja ujutro imam 48,8 kg, drugi dan 48 kg, pa opet 48,2 kg, pa nekad navečer prilikom vaganja 48,4 kg nekad 49,6 kg. Ne razumijem u čemu je problem što se tiće variranje tih kilograma. Ni jedan dan nemam isto kilograma a htjela bih se udebljati barem 3-4 kile. Vježbala sam 2 godine te sad radi nekih određenih problema ne vježbam. Time sam mislila pošto sam prestala vježbati kako ću se udebljati no ništa od toga. Hranim se zdravu punih 2 godine. Molila bih Vas za pomoć.

    Lp.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava
Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode