Nutrilife centar

Novosti

Moja priča M.Č.T.

Ivanu I priču Nutrilife centra pratim od samog početka. Nažalost, svi se sjetimo da je vrijeme javiti se nutricionistu nakon što najviše uništimo naš organizam. Tako sam I ja reagirala. Prvo je bilo samostalno odlučivanje koju dijetu ću primijeniti za koji period života, pa sam osjetila da mi nekako neka dijeta ne odgovora, pa sam okrivljavala sve osim svoje odluke o izgladnjivanju I napadu na svoj organizam. Kad je moje tijelo reklo dosta, počela sam jako brzo rasti u težini. Tek tada je došao trenutak da nazovem Ivanu I tražim slobodan termin.

Došao je dan mjerenja, analize, testova intolerancije ali ono što mi je u tom susretu bilo nevjerojatno je to što mi je Ivana prvo rekla, draga ti ima Hashimoto, a nakon toga me ohrabrila da nije ništa strašno I da ćemo sve srediti.  Kada su došli nalazi, ispostavilo se da stvarno imam Hashimoto ali sreća je da još nije štitnjača nastradala. I onda sam dobila jelovnik. Meni je glavna zadaća bila vratiti svom tijelu zdravi stil života I prehranu koja ga hrani, a ne napada I to sam zaista I dobila uz Ivaninu pomoć. Nakon svih obilazaka liječnika dobila sam isti odgovor; čekamo da štitnjača podivlja pa da počnete piti neke lijekove. Ne želim pristati na to I zbog toga sam se strogo držala Ivaninih uputa. Čak sam ju I zvala u ludo doba dana kada nisam bila sigurna smijem li neku namirnicu konzumirati.

Nakon 5 mjeseci prehrane, mogu reći da me Ivana digla iz mrtvih. Nalazi su pokazali da sam jedna antitijela dovela u normalne granice, a druga smanjila duplo. Uz Ivanu i Nutrilife I WelleCo nastavljam ali sada dodajemo I problem težine koji ćemo, sigurna sam isto dovesti u red, jer I s ovim do sada sam zadovoljna. A da ne spominjem dobar osjećaj. Napokon se vratio osmjeh na lice i moje veselje bez osjećaja nelagode u tijelu.

Rečenica koja je prva koju vidite u ordinaciji kod Ivane je – Hrana lijek. I to je zaista istina. Mene je plan prehrane prilagođen meni individualno, uz vodstvo divne osobe, izliječilo.

Hvala ti Ivana na svemu. Nastavljamo dalje.

1 comment

  1. Posljednja godina sve nas je na neki način promijenila… naša razmišljanja, ciljeve, mogućnosti, prioritete…kod mene je to brzo ostavilo traga i na zdravlju. Možda to ima veze i s mojim godinama, rane četrdesete, pa sam zapocela hormonalnu terapiju radi neredovitih ciklusima. Teško sam to podnosila-hormoni su hormoni!!
    Nakon druge kure terapije, odlučila sam da odustajem od liječenja, pa sto bude, bit će!
    Slučajno saznajem za Nutrilife centar; proučavam program i čitam komentare zadovoljnih klijenata. Odlučujem se obratiti Ivani, misleci kako nemam sto izgubiti, osim testirati karakter… jer, sve počinje pravilnom prehranom.
    Iznimno sam zahvalna profesionalnom, individualnom pristupu, dostupnosti u bilo koje doba dana…(čitajte: kad nastupi kriza!) i pohvala stručnosti. Jer kombinacija prehrane, hormonalnog boostera, elixira a za kraj dana i čaja od kojeg spavam kao beba, doveli su već treći mjesec do hormonalnog balansa! Sve se vratilo u normalu, čak sam i bolje: što je pms?
    Idemo dalje !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava