Nutrilife centar

Novosti

NOVO- Skin Eliksir

Skin Eliksir

 

 Skin Elixir je moćna mješavina zelenih prirodnih sastojaka, te sastojaka koji podržavaju zdravlje kože u biorazgradivoj kapsuli, za zdravi sjaj od duše do kože. Uzimajući inspiraciju iz našeg čuvenog vrhunskog zelenog praha Super ElixirTM , Skin Elixir je posebno osmišljen kako bi podržao blistav i sjajan ten u veganskim kapsulama, bez GMO-a, glutena i mliječnih proizvoda. Svakodnevna konzumacija Skin Elixira podržava stvaranje kolagena, regenerira kožu, pomaže u održavanju čvrstoće i elastičnosti kože te smanjuje stvaranje slobodnih radikala u tijelu.

 

PREDNOST I OSOBINE

Svaka kapsula sadrži moćnu mješavinu više od 15 zelenih sastojaka te  sastojaka koji podržavaju zdravlje kože, poput niacinamida i vitamina E, za optimalno zdravlje kože.

 

SASTOJCI

Vrhunske zelene namirnice: ječmena trava, brokula, špinat za njegu kože iznutra.

Antioksidansi: nar, acai, zeleni čaj, vitamin E koji štite kožu od oštećenja te stvaranja slobodnih radikala.

Vitamini i minerali za zdravlje kože: vitami B3 (niacin), vitamin B6 (piridoksin), vitamin E, bakar i cink za podršku pigmentacije kože i za blistavu kožu.

Acerola trešnja: za prirodni izvor vitamina C za stvaranje kolagena za zdraviju i svijetlu kožu.

Za crijeva: miješavina kurkume, crnog papra, papaje, metionina i aloe.

Cink –  održvanje normalne, zdravije i svijetlije kože.

Vitamin C –  podršku stvaranja kolagena.

Bakar – podržava normalnu pigmentaciju kože.

Vitamin E – štiti stanice od oksidativnog stresa.

 

Od Elle

‘Skin Elixir se bez napora uklapa u moju dnevnu Welle rutinu. Prvo u jutro za početak rada organizma uzimam Super ElixirTM . Nakon što pojedem doručak, uzimama kapsulu Skin elixira za sjajan ten. Stavila sam staklenku pored četkice za zube u kupaonici te se sjetim uzeti kapsulu nakon doručka kada očistim zube i nanesem hidratantnu kremu. To je dio moje svakodnevne rutine ljepote.

Uzima se dvije kapsule dnevno s hranom-što je bitno zbog snažnog sastojka Cinka- tako da uvijek pazim da sam prvo pojela doručak. Najbolje je kapsule uzimati u jutro zbog vitamina B u formuli, što Vam može poremetiti san ako se uzima navečer.’

Sastojci su formulirani, izrađeni i pakirani u Australiji. Sa najkvalitetnijim sastojcima iz Australije i uvezenih sastojka od pouzdanih dobavljača.

Trešnja acerola (ekstrakt)

Prah ječmene trave

Cink

Nar

Papaja

Zeleni čaj

Kurkuma

Vitamin E

Acai

Brokula

Špinat

Metionin

Vitamin B3

Vitamin B6

Silicij

Aloe Vera

Crni papar

Bakar

 

Način korištenja

Dnevno se uzimaju 2 kapsule s vodom i hranom. Zbog sadržaja cinka strogo se preporuča uzimanje s hranom ili neposredno nakon konzumiranja obroka. WelleCo preporučuje uzimanje kapsula u jutro ili za vrijeme ručka zbog sadržaja vitamin B u formuli, koji bi mogli poremetiti san ako se uzimaju na večer.

 

Važno!

Nemojte prekoračiti dnevni preporučeni unos zbog sadržaja kofeina ( 4,5 mg u 2 kapsule).

Proizvod nije prikladan za trudnice, dojilje i za žene koje planiraju trudnoću.

Dodaci prehrani namijenjeni su dopuni prehrane i ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Čuvati na temperaturi ispod 25 stupnjeva na suhom i hladnom mjestu zaštičeno od sunčeve svjetlosti. Nemojte koristiti ako nedostaje karton na poklopcu ili je slomljen.

Bez dodanog glutena, jaja, mlječnih proizvoda, laktoze, soje, orašastih proizvoda, umjetnih aroma i boja.

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava
Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode