Nutrilife centar

Novosti

Razlika između Super Elixir-a™ i Skin Elixir-a

 

Super Elixir™ je super kultna zelena formula, a ujedno i temeljni proizvod koji podržava svih jedanaest metaboličkih procesa unutar našeg tijela. Super Elixir™ sadrži dnevnu dozu integralnih namirnica, biljnih ekstrakata, vitamina, minerala, probiotika koji nam podižu i održavaju razinu dnevno potrebne energije u tijelu te podržavaju naš imunološki sustav.

Skin Elixir djeluje ciljano na zdravlje kože. Sastojci Skin Elixir-a su posebno odabrani kako bi poticali zacjeljivanje rana te regeneraciju kože, potpora su stvaranju kolagena, održavaju čvrstoću i elastičnost kože. Osnivačica Elle Macpherson predstavlja Skin Elxir kao „proizvod koji njeguje i podržava vaše tijelo – od duše do kože.“

Razlika u sastojcima Super Elixir-a™ i Skin Elixir-a

Super Elixir™ sadrži četrdesetak sastojaka prirodnog podrijetla, biljnog izvora koji pozitivno utječu na metaboličke procese, a njihovo unošenje rezultira lijepom i zdravom kožom te cjelokupnim zdravljem probavnog sustava i imuniteta.

Skin Elxir je kapsula s osamnaest sastojaka koja je inspirirana Super Elixir-om na čiju su postojeću formulu nadodani ekstrakt preslice, antioksidansi nara, acaia, zelenog čaja, sjemenki grožđa u kombinaciji s cinkom, bakar, šitake gljive, vitamini B skupine, vitamini C i E, aminokiseline, kurkuma, crni papar, papaja, metionon i aloa – potiče zdraviju probavu i podržava vezu crijeva-koža.

 

Mogu li se Super Elixir™  i Skin Elixir uzimati zajedno?

Naravno! Odluka je na Vama, a ovisi o Vašim individualnim potrebama. Skin Elixir pruža ciljano rješenje za Vašu blistavu kožu, dok ćete uključivanjem Super Elixir-a™ dati potpunu potporu svome tijelu za optimalno blagostanje organizma. Uzimajući oboje Vaše tijelo i koža će Vam uzvratiti nevjerojatnim rezultatima.

Kako uzimati Skin Elixir u odnosu na Super Elixir™?

Preporuka je uzimati Skin Elixir i Super Elixir™ ujutro. Super Elixir™ je proizvod u prahu. Doziraju se dvije čajne žličice koje se miješaju s vodom ili se dodaju u jutarnji smoothie za doručak. Skin Elixir uzima se nakon obroka što je bitno zbog snažnog sastojka cinka. Dolazi u obliku kapsula koje se lako koriste, a po potrebi se mogu i otvoriti te miješati s hranom ili tekućinom.

Za najbolji mogući rezultat, za maksimalan učinak, za vrhunski sjaj pokrenite organizam Super Elixir-om™ za vrijeme doručka, a zatim „stavite točku na i“ uzimanjem Skin Elixir-a. Na taj način stvarate svoju svakodnevnu rutinu i osiguravate „njegu i podršku svom tijelu – od duše do kože.“

 

1 comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava
Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode