Nutrition is self care

Nutrition
is
self care

knjiga_2

Ivanina strast su pravilna i zdrava prehrana te tjelesna aktivnost, a knjiga Nutrition is self-care predstavlja pravi spoj njezine životne filozofije i višegodišnjeg nutricionističkog iskustva te je poziv svima da joj se pridruže na putu zdravlja, lakoće kretanja, sreće i rezultata. 


O KNJIZI:

Ivanina strast su pravilna i zdrava prehrana te tjelesna aktivnost, a knjiga Nutrition is self-care predstavlja pravi spoj njezine životne filozofije i višegodišnjeg nutricionističkog iskustva te je poziv svima da joj se pridruže na putu zdravlja, lakoće kretanja, sreće i rezultata. 

recepti

Sadržava 50 različitih recepta

Nutricionizam

Prilagođena suvremenom i modernom načinu života, nutritivno kvalitetni i zdravi obroci koji se mogu pripremiti u samo 20 do 30 minuta, koristeći jednostavne svakodnevne namirnice.

Ovo nije još jedna od onih knjiga o magičnom i brzom mršavljenju koje se pronađu na  googleu ili o nutricionističkim planovima prehrane needuciranih osoba koje su završile tečajeve o nutricionizmu. Ova knjiga predstavlja vodič za zdrav životni stil te odgovara na pitanja kako hranom možemo utjecati na blagostanje svoga tijela. Ključna poruka je da je put izgradnje i stvaranja zdravog životnog stila, koji nam osigurava zdravlje, vitalnost i dugovječnost, popločen radom, upornošću i dosljednošću i da nikad nije prekasno za novi početak te promjenu prehrambenih navika na bolje.Knjiga je podijeljena prema segmentima obroka – doručak, ručak, večera, međuobroci i poseban segment koji se odnosi na WelleCo recepte. Sadržava 50 različitih recepta prilagođenih suvremenom i modernom načinu života, nutritivno kvalitetni i zdravi obroci koji se mogu pripremiti u samo 20 do 30 minuta, koristeći jednostavne svakodnevne namirnice.  Autorica poseban naglasak stavlja na činjenicu da je nutricionizam znanost o zdravoj hrani i prehrani za koju je potrebno akademsko obrazovanje. Na tečajeve i seminare gleda kao na nadogradnju temeljnog znanja koje stječemo na fakultetima. Za nju postoji pravilo koje glasi: „Poštuj algoritam i neka svatko radi svoj posao – trener te trenira, nutricionist savjetuje i propisuje prehranu, liječnik postavlja dijagnoze.“ Autorica se nada da će ova knjiga biti jedan od glavnih poticaja u transformaciji života svakog čitatelja.

O AUTORICI:

autorica

Ivana Barišić

Ivana Barišić je magistrica nutricionizma s bogatim iskustvom u marketingu i menadžmentu, a upravo je ta sinergija u njoj potaknula znanstvenicu poduzetnicu, s ciljem da učini nešto poticajno i na dobrobit drugih. Tako je nastao Nutrilife Centar gdje je izvršna direktorica, a riječ je o centru za zdravi životni stil i prehranu. Ivana je također i ambasadorica proizvoda WelleCo te njihova zastupnica za Adria regiju, a autorica je knjige Nutrition is self care . 

“Najpoznatija” nutricionistica u Hrvatskoj atribut je koji joj često pripisuju, a pobornica je zdravog životnog stila, zbog čega je u svojoj dosadašnjoj karijeri uspjela pomoći mnogima te ih motivirati da krenu na novo i zdravije životno putovanje. Njezina dostupnost, posvećenost i diskrecija, kvalitete su koju ju izdvajaju od drugih, a zbog kojih su među njezinim klijentima i brojne poznate osobe.

nutrition is self care

Knjiga će se naći u slobodnoj prodaji od 27. svibnja 2022. godine, a moći će se kupiti na službenoj internetskoj stranici centra  ali i fizički, u Nutrilife Centru. Krasi ju table book dizajn tvrdoga uveza ekskluzivne premium kvalitete koji dolazi u posebno dizajniranoj kutiji s personaliziranom posvetom krajnjem kupcu. Tiskanje knjige povjeren je tvrtki Cerovski Print Boutique, art direktorica fotografije je Marina Rendulić, tekst je obradila i oblikovala Marija Barbarić, grafička dizajnerica je Ana Tevšić Nauković, a Ivana potpisuje autorski tekst u cijelosti. Knjigu izlazi u izdanju tvrtke Anvido d.o.o


Kupi knjigu