Nutrilife centar

Kolumna Ivana Barišić-greške i savijeti jedne nutricionistice

10/09/2019

Povratak u stvarnost i moj sedmodnevni plan prehrane

Kako bih poštedjela svoj organizma ‘tihog’ stresa, odmah krećem po redu, planu i programu (zdravog) healthy lifestylea

 

16/08/2019

Godišnji odmor volim provoditi odmarajući, no ipak vodim računa o svojim potrebama i načinu života. To ne znači da se ne opuštam po pitanju jela i pića

Good morning…

Vrijeme je za malo duži godišnji odmor, koliko je to uopće moguće u ovo današnje vrijeme kada većina nas radi svakodnevno po cijele dane. Razne mi se misli i brige motaju po glavi i muči me splet različitih emocija: Hoće li sve biti u redu kada odem i isključim se nekoliko dana? Jesam li sve obavila što trebam prije polaska? I konačno me obuzima onaj osjećaj: idem malo odmoriti od brzog tempa i svakodnevnih obaveza.

Cijela kolumna

18/07/2019

Utorak je, sjedim na terasi jednog predivnog restorana u Mostaru i uživam… Temperatura je ljetnih 35 stupnjeva, ja sjedim na terasi i gledam u prirodu.. Odjednom shvaćam da sam na radnim sastancima od jutra, počinjem osjećati nervozu i dodatnu vrućinu… Što mi se to događa???

Kao prvo, iako sam nutricionistica i živim zdravim načinom života, danas mi se dogodio gaf: NISAM DORUČKOVALA! Da, dobro čitate nisam doručkovala, popila sam ujutro tursku kavu i sjela u automobil žureći da ne zakasnim, pritom razmišljajući o svim obvezama koje me danas očekuju prije povratka u Zagreb večeras.

Cijela kolumna

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava
Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode