Programi mršavljenja

Što je program mršavljenja?

Nutrilife Centar vodi program mršavljenja pod nadzorom iskusnih nutricionista koji prehranu rade na individualnom pristupu i kompletnom rješenju, uključujući izbor najboljih programa vježbanja prilagođenih mogućnostima svakog polaznika.

Kako se provodi?

Jednostavno u primjeni, individualno prilagođeno i ciljano s praćenjem. Individualni pristup, personalizacija, mjerljiva učinkovitost. U samo tri koraka krenite do željenog cilja:

  1. napravite pregled kod nutricionista
  2. prema vašim individualnim potrebama složen program prehrane
  3. kontrolirajte svoj uspjeh u follow up konzultacijama s našim nutricionistima kako biste što bolje rezultatima prilagodili pristup mršavljenja.

Je li sve samo u prehrani?

Prehrana je neizostavan dio svakog programa mršavljenja, ali svakako je bitno uvesti i dobar program tjelesne aktivnosti i vježbanja. Nutrilife Centar ima suradnju s različitom ponudom programa vježbanja u biranim, vrhunskim fitness-centrima. Na jednom mjestu, u Nutrilife Centru možete pratiti i dobiti sigurno vodstvo za svoj osobno odabran način vježbanja, pod sigurnim vodstvom iskusnih stručnjaka, vrhunskih trenera i kineziologa.

Je li vaša dijeta sigurna?

Prehrana koju naši programi sadržavaju stručno je kreirana i ne sadržava ekstremne jelovnike s gladovanjem i mučenjem organizma. Zdravlje je uvijek na prvom mjestu, zato nam je cilj pružiti najbolje za naše klijente, uključujući i kvalitetnu zdravstvenu skrb prema potrebi i u suradnji s vrhunskim poliklinikama i zdravstvenim centrima.

Mislim da „obične“ dijete ne djeluju, mogu li testirati koja je hrana dobra za mene?

Naravno, u aktivnoj ponudi moguće je testirati intoleranciju na hranu, napraviti krvne testove te „pročitati“ genetičke predispozicije za moguće prepreke ili povijest krivih pristupa mršavljenju i broja neuspjelih pokušaja. Dodatna dijagnostika omogućuje maksimalno personaliziran pristup mršavljenju koji omogućuje uvid u rezultate intolerancije na hranu te genetičke predispozicije za određeni tip dijete i tjelesne aktivnosti. Premium razina programa mršavljenja uz testove intolerancije na hranu i/ili nutrigenetike pruža mogućnost za precizne i cjeloživotne odgovore na pitanje – kako se trebamo hraniti.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.