WelleCo Fitness set 1

WelleCo Fitness Set 1 sadrži: The Super Elixir đumbir -limun + WelleCo noursering protein vanilija + Boca shaker

Predstavljamo vam WelleCo Fitness Set 1 – savršen odabir za sve koji žele održavati svoje zdravlje i fitness na najboljem mogućem nivou. Ovaj set sadrži tri izvrsna proizvoda: The Super Elixir đumbir-limun, WelleCo nourishing protein vanilija i Boca shaker, sve što vam je potrebno za savršen fitness doživljaj.

The Super Elixir đumbir-limun je izvrstan dodatak prehrani koji sadrži jedinstvenu kombinaciju hranjivih tvari, vitamina i minerala, koja će vašem tijelu pružiti sve potrebne nutrijente. Ovaj eliksir poboljšava probavu, potiče detoksikaciju tijela i pomaže u održavanju energije i vitalnosti.

WelleCo nourishing protein vanilija je visoko kvalitetan izvor proteina koji će vam pomoći u izgradnji mišićne mase i održavanju tjelesne forme. Ovaj proteinski prah je napravljen od organskih sastojaka i ne sadrži nikakve aditive ili konzervanse, što ga čini zdravim i učinkovitim dodatkom prehrani.

Boca shaker je prikladan i praktičan način za miješanje vaših omiljenih napitaka i proteinskih shakeova. Ova boca sadrži ugrađenu mrežicu koja omogućuje jednostavno miješanje praha i tekućine, bez stvaranja grudica ili ostataka.

Sve u svemu, WelleCo Fitness Set 1 je izvrstan izbor za sve koji traže jednostavan način za održavanje zdravlja i fitnessa. Uz The Super Elixir đumbir-limun, WelleCo nourishing protein vaniliju i Boca shaker, imate sve potrebne sastojke za pripremu ukusnih i hranjivih obroka i napitaka koji će vam pomoći da postignete svoje fitness ciljeve.

140,00 
1.054,83 kn
Proizvod nije dostupan