WelleCo Fitness set 2

WelleCo Fitness Set 2 sadrži: The Super Elixir crvena naračna + WelleCo noursering protein čokolada + Boca shaker

Upoznajte WelleCo Fitness Set 2, izvrstan izbor za sve koji žele poboljšati svoje zdravlje i fitness na potpuno novu razinu. Ovaj set sadrži tri odlična proizvoda: The Super Elixir crvena naranča, WelleCo nourishing protein čokoladu i Boca shaker, sve što vam je potrebno za savršen fitness doživljaj.

The Super Elixir crvena naranča je izuzetan dodatak prehrani koji sadrži jedinstvenu kombinaciju hranjivih tvari, vitamina i minerala, koja će vašem tijelu pružiti sve potrebne nutrijente. Ovaj eliksir poboljšava probavu, potiče detoksikaciju tijela i pomaže u održavanju energije i vitalnosti.

WelleCo nourishing protein čokolada je visoko kvalitetan izvor proteina koji će vam pomoći u izgradnji mišićne mase i održavanju tjelesne forme. Ovaj proteinski prah je napravljen od organskih sastojaka i ne sadrži nikakve aditive ili konzervanse, što ga čini zdravim i učinkovitim dodatkom prehrani.

Boca shaker je prikladan i praktičan način za miješanje vaših omiljenih napitaka i proteinskih shakeova. Ova boca sadrži ugrađenu mrežicu koja omogućuje jednostavno miješanje praha i tekućine, bez stvaranja grudica ili ostataka.

Sve u svemu, WelleCo Fitness Set 2 je izvrsna opcija za sve koji traže jednostavan način za održavanje zdravlja i fitnessa. Uz The Super Elixir crvena naranču, WelleCo nourishing protein čokoladu i Boca shaker, imate sve potrebne sastojke za pripremu ukusnih i hranjivih obroka i napitaka koji će vam pomoći da postignete svoje fitness ciljeve. Isprobajte ovaj set i uživajte u svim blagodatima koje vam nudi!

140,00 
1.054,83 kn
Proizvod nije dostupan