Sleep Welle Calming Tea Refill

 • Umirujući efekti
 • Pomaže opuštanju
 • Za dubok san
 • Odmara & pomlađuje

U svakoj vrećici čaja zapakirani su vrijedni učinci hmelja, valerijane, matičnjaka, pasiflore i grozničice, koji pomažu umiriti um i prizvati san kad dođe vrijeme za spavanje.

Veličina pakiranja: 50pk

40,00 
301,38 kn
 • Sastojci

  Što sadrži?

  Grozničicu
  Moćnu ljekovitu biljku koja se tradicionalno koristila za ublažavanje brojnih stanja, poput nesanice i tjeskobe.
  Hmelj
  Poznat po izuzetnoj učinkovitosti u poboljšanju noćnog sna u kombinaciji s korijenom valerijane.

  Korijen valerijane
  Biljku tradicionalno korištenu za poticanje opuštanja, bržeg padanja u san i ulaska u duboki san.

  Pasifloru
  Biljku poznatu po podizanju kvalitete sna.

  Matičnjak
  Tradicionalno korišten za smirenje i ublažavanje stresa.

 • Blagodati

  Zašto uzimati ovaj proizvod?

  Ne kaže se uzalud “san za ljepotu”. Vrijeme spavanja je ključno za čišćenje i oporavak organizma. Dok spavamo naša tijela obnavljaju energiju i oporavljaju se od svih štetnih utjecaja kojima smo bili izloženi tijekom dana – to su štetni utjecaju zbog kojih izgledamo starije i ne osjećamo najbolje što bismo mogli.

  Gdje se proizvodi?
  Mjesto proizvodnje i pakiranja je Australija, a proizvod ne sadrži GMO, veganski je, nije testiran na životinjama, a formula ne sadrži gluten, silikon, mirise niti ulje.

 • Način primjene

  Kako se uzima?
  Pripremite. Popijte. Spavajte. Umočite 1-2 vrećice čaja u jako vruću vodu (koja nije prokuhala) i pričekajte 2-10 minuta. U topli čaj dodajte med, kako biste ga zasladili po želji.

  U koje vrijeme se uzima?
  Osjećate li povremeno nemir pred spavanje neka Sleep Welle Calming Tea postane dio vašeg večernjeg rituala. Uživajte u šalici čaja tijekom dana za osjećaj svjesne mirnoće i blagostanja, uz note limuna i manga u svakom gutljaju. Čaj je najbolje piti bez mlijeka.

  Kakvog je okusa?
  Prefinog prirodnog okusa manga i limuna.
  Savršen je bez ičega ili uz dodatak manuka meda.

 • Ostalo

  S ponosom formulirano, proizvedeno i pakirano u Australiji.

  Sadrži 50 vrećica čaja u papiru bez izbjeljivača.

  Alergeni: Može sadržavati tragove soje, mliječnih proizvoda i orašastih plodova, budući da je proizvod proizveden u postrojenju u kojem se koriste i navedeni sastojci.

  Skladištenje: Premjestite vrećice čaja u caddy ili ostavite u vrećici za ponovno punjenje. Pazite da je pakiranje ispravno zatvoreno i čuvajte na temperaturi nižoj od 86ºF/30ºC na hladnom i suhom mjestu.
  Upozorenje: Nije primjereno za djecu mlađu od 15 godina i trudnice. Ovaj proizvod dozvoljeno je koristiti samo pod liječničkim ili dijetetskim nadzorom.

  SASTAV: matičnjak (43%*), hmelj (23%*), korijen valerijane (16%*), pasiflora(6%*), grozničica, prirodna aroma manga, prirodna aroma limuna.

  Biljna mješavina ne sadrži: gluten, silikon, umjetne mirisa ili ulja.