WelleCo anti age set

Što sadrži paket:

  • 1 Super Elixir Orginal 300 g refill
  • 1 Skin Elixir
  • 1 Collagen Elixir
  • 1 Immune Elixir

WelleCo Anti age set je kompletni set proizvoda koji su osmišljeni kako bi pomogli vašoj koži, kosi i cjelokupnom zdravlju tijela. Set sadrži 4 proizvoda koji su pažljivo formulirani sa najkvalitetnijim prirodnim sastojcima, a to su Super Elixir Orginal 300 g refill, Skin Elixir, Collagen Elixir i Immune Elixir.

Super Elixir Orginal 300 g refill je napitak od 45 prirodnih sastojaka koji je osmišljen kako bi podržao vaše tijelo na mnogo različitih načina, uključujući poboljšanje probave, smanjenje upala i povećanje energije.

Skin Elixir je napitak koji je osmišljen kako bi se borio protiv slobodnih radikala i drugih faktora koji doprinose starenju kože, te kako bi se potaknuo proizvodnja kolagena i elastina, što rezultira mlađim i zdravijim izgledom kože.

Collagen Elixir je napitak koji pomaže u povećanju proizvodnje kolagena u vašem tijelu, što doprinosi zdravijoj i mlađoj koži, ali i jačim i zdravijim noktima, kosi i zglobovima.

Immune Elixir je napitak koji sadrži moćne sastojke koji pomažu u jačanju vašeg imunološkog sustava, što može pomoći u borbi protiv bolesti i infekcija.

Svi proizvodi u ovom setu su bez glutena, bez šećera, veganski i bez GMO-a, što znači da možete biti sigurni da unosite samo najkvalitetnije i najzdravije sastojke u vaše tijelo. WelleCo Anti age set je savršen način za poboljšanje vašeg zdravlja iznutra prema van, te za postizanje sjajnog izgleda i osjećaja!

240,00 
1.808,28 kn