WelleCo Beauty set

Što sadrži paket:

  • 1 Super Elixir Orginal 300 g refill
  • 1 Skin Elixir
  • 1 Collagen Elixir

WelleCo Beauty set je sve što trebate za zdravu i sjajnu kožu! Sadrži tri proizvoda koji su pažljivo formulirani od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka: Super Elixir Original 300 g refill, Skin Elixir i Collagen Elixir.

Super Elixir Original 300 g refill je napitak koji sadrži 45 prirodnih sastojaka koji vam pomažu u podržavanju vašeg tijela na mnogo različitih načina, uključujući poboljšanje probave, smanjenje upala i povećanje energije.

Skin Elixir je napitak koji pomaže u borbi protiv slobodnih radikala i drugih faktora koji doprinose starenju kože, te potiče proizvodnju kolagena i elastina, što rezultira mlađim i zdravijim izgledom kože.

Collagen Elixir je napitak koji pomaže u povećanju proizvodnje kolagena u vašem tijelu, što doprinosi zdravijoj i mlađoj koži, jačim i zdravijim noktima, kosi i zglobovima.

Svi proizvodi u ovom setu su bez glutena, bez šećera, veganski i bez GMO-a, što znači da možete biti sigurni da unosite samo najkvalitetnije i najzdravije sastojke u vaše tijelo. WelleCo Beauty set je savršen način za postizanje zdrave i sjajne kože iznutra prema van!

185,00 
1.393,88 kn