Nutrilife centar

USLUGE

Plan prehrane

Dva su krajnja dijela spektra u odlučivanju o hrani, krajnja nebriga i ekstremna posvećenost preciznom praćenju svakog unosa hrane (ortoreksija). Većina ljudi se nalazi negdje između, reda i smisla u prehrani mora biti, osobito kada dođe do zdravstvenih problema, debljine i drugih poremećaja vezanih uz hranu. Naravno, nikad nije kasno, ali uvijek je bolje svoju prehranu staviti u red čim je ranije moguće. Odlazak nutricionistu može napraviti značajne koristi i zdrave promjene u to svakodnevno važno područje života – prehranu.

U Nutrilife Centru primjenjujemo najviše standarde struke i koristimo suvremenu dijagnostičku opremu za nutricionističku procjenu statusa i maksimalno adekvatno rješenje za vaše potrebe. Bilo da želite poboljšati svoje prehrambene navike, ispraviti loše ili usvojiti bolje, bilo da sportski način života više ne podržava uobičajenu rutinu hranjenja, bilo da želite smanjiti ili povećati tjelesnu masu, ili vaše zdravstveno stanje iskazuje posebne prehrambene potrebe, u Nutrilife Centru možemo za vas kreirati individualni plan prehrane temeljen na osobnim mjerama, sklonostima i životnom stilu. Koristeći testove genetskih panela i intolerancije na hranu, pružamo cjelovita rješenja personalizirane prehrane, što predstavlja maksimum preciznosti koji znanost o prehrani danas može ponuditi. Prema potrebi imamo snagu dodatne jasnoće uvida u prehrambeno stanje i vrlo fino podešena rješenja za savršenu individualizaciju dijete i odabira hrane.

Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode