Nutrilife centar

USLUGE

Prehrana djece i adolescenata

Roditelju u životu djece igraju najvažniju ulogu i često djeca kopiraju svoje roditelje jer smatraju da je takvo ponašanje ispravno. Zbog toga je vrlo bitno biti dobar primjer svojoj djecu u svemu, pa tako i u prehrani. Zajednički obroci za stolom vrlo su važni, te je važno da dijete ima svoj stolac, svoje mjesto za stolom.  Dijete tijekom obroka gleda svoje roditelje i ostale ukućane dok jednu i uči se dobrim navikama. Također, dijete je još uvijek premalo da bi samostalno odlazilo u kupovinu po hranu, biralo hranu i odlučivalo koju hranu treba jesti. Zbog toga su roditelji ti koji navedeno osiguravaju svojem djetetu i hrana koja se nalazi u vašem domu je hrana koju vaše dijete konzumira.

Upravo individualni programi prehrane prilagođeni djeci i adolescentima, te njihovim aktivnostima pomažu kako djeci tako i roditeljima u oblikovanju nutricionističke ponude namirnica koje ciljano trebaju baš njima u svakodnevnim aktivnostima.

Uz uslugu plana prehrane djecu i adolescente, za maksimalne rezultate, preporučujemo i usluge naših partnera.

Biotrening centar

Suvremeni način života, brojne obveze u školi i izvan nje dovode do smanjenja tjelesne aktivnosti kod današnje djece. Trendovi u svijetu, ali i kod nas, ukazuju na negativan utjecaj ove pojave na tjelesni razvoj i zdravlje naše djece, a samim time i na kvalitetu njihovih života u budućnosti. Osim problema s lošim držanjem, pretilosti, dijabetesom i mnogim drugim problemima s kojima se današnja djeca susreću, istraživanja pokazuju da je razina tjelesne aktivnosti povezana i s akademskim uspjehom. Iz tog razloga u Biotrening centru možete uključiti dijete u prilagođene programe tjelesnog vježbanja te postaviti zdrave temelje za njihovu budućnost.

Više o ovoj usluzi Biotrening centra