Nutrilife centar

USLUGE

Programi mršavljenja

Što je program mršavljenja?

Nutrilife Centar vodi program mršavljenja pod nadzorom iskusnih nutricionista koji prehranu rade na individualnom pristupu i kompletnom rješenju, uključujući izbor najboljih programa vježbanja prilagođenih mogućnostima svakog polaznika.

Kako se odvija?

Jednostavno u primjeni, individualno prilagođeno i ciljano s praćenjem. Individualni pristup, personalizacija, mjerljiva učinkovitost. U samo tri koraka krenite stazom do željenog cilja:

1. napravite pregled kod nutricionista

2. prema vašim individualnim potrebama složen program prehrane

3. kontrolirajte svoj uspjeh u follow up konzultacijama s našim nutricionistima kako bi što bolje rezultatima prilagodili pristup mršavljenja.

Da li je sve samo u prehrani?

Prehrana je neizostavan dio svakog programa mršavljenja, ali svakako je bitno uvesti i dobar program tjelesne aktivnosti i vježbanja. Nutrilife centar ima suradnju s različitom ponudom programa vježbanja u biranim, vrhunskim fitness centrima. Na jednom mjestu, u nutrilife centru možete pratiti i dobiti sigurno vodstvo za svoj osobno odabrani način vježbanja, pod sigurnim vodstvom iskusnih stručnjaka, vrhunskih trenera i kineziologa.

Da li je vaša dijeta sigurna?

Prehrana koju naši programi sadrže je stručno napisana i ne sadrži ekstremne jelovnike s gladovanjem i mučenjem organizma. Zdravlje je uvijek na prvom mjestu, stoga je nama cilj pružiti najbolje za naše klijente, uključujući i kvalitetnu zdravstvenu skrb po potrebi, i u suradnji s vrhunskim poliklinikama i zdravstvenim centrima.

Mislim da „obične“ dijete ne djeluju, mogu li testirati koja je hrana dobra za mene?

Naravno, u aktivnoj ponudi moguće je testirati intolerancije na hranu, napraviti krvne testove te „pročitati“ genetske predispozicije za moguće prepreke ili povijest krivih pristupa mršavljenju i broja neuspjelih pokušaja. Dodatna dijagnostika omogućuje maksimalno personaliziran pristup mršavljenju koji omogućuje uvid u rezultate intolerancije na hranu, te genetske predispozicije za određeni tip dijete i tjelesne aktivnosti. Premium razina programa mršavljenja uz testove intolerancije hrane i/ili nutrigenetike daje mogućnost za precizne i cjeloživotne odgovore na pitanje – kako se trebam hraniti

 

 

Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode