Nutrilife centar

USLUGE

Testovi intolerancije i DNA

 Individualiziranom prehranom do zdravlja

Testovi intolerancije na hranu isključivo se rade iz venske krvi određivanjem IgG antitijela. Otkrivaju nam stvaranje antitijela IgG na proteine određenih vrsta namirnica, koji izazivaju tegobe kao što su razni dermatološki , gastroenerološki , respiratorni, neurološki, mišićno – koštani ili psihološki problemi ili problemi s debljinom. Test intolerancije na hranu pokazuje trenutno stanje organizma za nepodnošenje određene vrste hrane i to stanje organizma je promjenjivo uz stručno vodstvo nutricionista. ***Za testiranje (vađenje krvi) potrebno je biti natašte.

 Forma i zdravlje kroz cijeli život

Nutrigenetika i nutrigenetski testovi su novost u nutricionizmu u Hrvatskoj – prehranu temelje na genskom profilu svakog pojedinca. Testiranje se vrši iz DNK uzorka sline, te se određuje koje su individualne genske potrebe i predispozicije za određenu vrstu namirnica, kod zdravlja ili bilesti. Ključ zdravlja je u prevenciji. ***Za testiranje se uzima DNK uzorak iz usne šupljine, potrebna je priprema prije uzimanja DNK uzorka.
Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode