Nutrilife centar

Novosti

Uz stručno vodstvo do vitkijeg tijela

Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami. Vrijeme je da utegnete i ojačate svoje tijelo na zdrav način. Razne dijete često su restriktivne te radi toga loše utječu na zdravlje, stoga najbolji način za zdravo gubljenje kilograma je uz stručno vodstvo nutricionista Nutrilife Centra. Često ste imali priliku čuti kako postupno gubljenje kilograma donosi trajnije, ali i kvalitetnije rezultate. Kako bi se to ostvarilo ne smijemo dopustiti našem tijelu da gladuje, već je potrebno potaknuti metabolizam na bržu razgradnju.

Nutricionisti iz Nutrilife Centra će nakon odrađene detaljne analize Vašeg tijela definirati jelovnik prema Vašim potrebama. Uz dodatnu tjelesnu aktivnost, prateći jelovnik nutricionista, na zdrav i siguran način ćete doseći željenu težinu i oblik tijela. 

Uz jedinstveni program mršavljenja dobivaš jelovnik po danima s obrocima koji su prilagođeni samo tebi!
Jednosavno a djeluje!

 

Nutrilife Centar:

PAKET MRŠAVLJENJA UKLJUČUJE:

 • Specijalistički nutricionistički pregled u trajanju od 60 min.
 • Mjerenje analize sastava tijela
 • Mjerenje vitamina i minerala
 • Izrade individualnog programa prehrane

Nazovi nas za detalje ponude…

12 komentara

 1. Poštovani; rodila sam prije 3,5 mjeseca te su se nakupili kg, kako iz prve, tako i ove druge trudnoće. Zdrava sam osoba, jedino imam Hashimoto(usporen rad štitnjače). Čitala sam da se osobama s problemima štitnjače ne preporučuje ova dijeta. Imate li iskustva s učinkovitošću ove dijete na osobama sa zdravstvenim problemom kao što je moj? Koliko bi me koštao plan prehrane za 14 dana? Trebala bih osobno doći do Vas ili se sve može riješiti i on line?
  Lp;Mikulić M.

  1. Poštovana, kod autoimune bolesti kao što je Hashimoto, važno je eliminirati gluten iz prehrane.
   Mi svoj rad temeljimo na nutrcionističkoj i laboratorijskoj dijagnostici. Svakako prvi korak je što trebamo napraviti prvi nutricionistički pregled. Temeljem pregleda znamo što, kako i na koji način prilagoditi prehranu Vašim ciljevima i željama, s ciljem da imate održivi rezultat. Za termin pregleda slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili na info@nutrilifecentar.hr

  1. Poštovana,
   Cijene se kreću od mjesečnih programa koji iznosi oko 2.200 kn do više mjesečnih. Koji je Vama potreban Važno je napraviti prvi pregled kako bi sa sigurnošću temeljem dijagnostike mogli preporučiti što, kako i na koji način treba pristupiti.

 2. Koliko prosječna stučni savjet za mršavljene košta sve ostalo uzalud ako neznam cijenu ?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Saznaj sve novosti na vrijeme

Prijavi se na naš newsletter

Prijava