Iskustva naših klijenata

 • Pune 3 godine sam muku mučila s nakupljenim kilogramima zbog hormonske terapije. Pokušavala sam sve i svašta i nikako svoje tijelo nisam uspijevala dovesti na staro. Obratila sam se Ivani i uz pomoć nje došla do saznanja da zapravo imam inzulinsku rezistenciju koja mi je radila niz problema. Ivana mi je napravila prilagođeni plan prehrane, uvela WelleCo Super Elixir i rezultati su u veoma brzom roku bili vidljivi. Rekla bih da mi je Ivana pomogla vratiti “staru sebe”, puno sretniju i zadovoljniju te pametniju u smislu odnosa s hranom.  Definitivno najbolja odluka u životu.

  - Iva Babić
 • U potrazi za kvalitetnim i stručnim nutricionistom, Ivana je dobila najviše glasova ‘publike’. Kada sam došao kod nje, ono što me je kupilo na prvu bila je njena stručnost i široko znanje iz raznih oblasti, što proizilazi iz njene znatiželje i konstantne potrebe za napretkom. Kreirala mi je savjete i objasnila suštinu kvalitetne ishrane. Kada od posla ne stižem kuhati i poštujem sve propisano, poštujem redoslijed i količinu obroka i to je ono što je prešlo u dugotrajnu naviku. Ivana, hvala što si radoznala! To nam svima pomaže! Samo ostani takva ❤️

  - Kosta Miljković
 • Ivana je značajno unaprijedila kvalitetu mog života. Njenom prilagodbom prehrambenog plana, uočila je sitnice koje sam svakodnevno radila u svojoj prehrani. Magični napitak WelleCo, preporučen od strane nutricionistice, postao je neizostavan dio svakog jutra. Zahvalna sam na njenom izvrsnom znanju i savjetima, posebno cijenim njen stalni angažman i podršku.

  - Anita Čuljak
 • Kada sam se prije par godina susrela sa jakim opadanjem kose, pogubila sam se u moru proizvoda i suplemenata, u nadi da će mi nešto pomoći. Međutim, vrtila sam se u začaranom krugu, bez rezultata, a pramenovi kose koji su svaki dan ostajali u mojoj ruci, budili su u meni tjeskobu i nemir. Obrativši se Ivani, vrlo brzo sam dobila rješenje problema. Obzirom da sam vegetarijanac, izbalansirana bezmesna prehrana bila je ključna u mom slučaju. I vrlo je brzo dala rezultate i promjene. Uveli smo i The Super Elixir kao dodatak prehrani, i nezamjenjivi suplement, u kojeg sam se "zaljubila" na račun benefita koje mi je donio, a koji su na očigled iz dana u dan bili vidljivi u mom slučaju. Beskrajno sam zahvalna Ivani, koja se stručnim i profesionalnim pristupom i znanjem, individualno posvetila mom problemu i sa mnom korak po korak došla do sjajnih rezultata. Iz tog razloga, zaista u svojoj okolini dajem toplu i iskrenu preporuku svima koji imaju slične probleme!

  - Katarina Radoš
 • Brojni su benefiti zbog kojih preporučujem THE SUPER ELIXIR, a među prvima je upravo činjenica da sam njime dodatno izbalansirao svoju crijevnu floru odnosno crijevni biom. Upravo zbog toga što živim misao “zdrava crijeva, zdrava koža” itekako preporučujem i Nutrilife suplementiranje… Osobno vidim i izniman benefit po pitanju probave, energije ali i spriječavanja glukoznih šiljaka… Okus “lemon and ginger” mi je sjajan! I ne želim stati u istraživanju i ostale Nutrilife ponude dodataka prehrani.

  - Hrvoje Vukov
 • Za The Super Elixir sam čula od prijateljica i odlučila ga probati. Prva pozitivna promjena koju sam primjetila je podizanje energije. Manje sam umorna i više koncentrirana na poslu što mi je jako bitno. Godinama muku mučim sa slabim noktima, a uz Elixir su mi vidno ojačali. I za kraj obožavam praktičnost ovog proizvoda. U jednoj čaši dobijem dovoljnu količinu vitamina i minerala, a prije sam morala uzimati više tableta različitih suplemenata kako bi svom tijelu osigurala sve što mu je potrebno.

  - Alex Milinković Dadić
 • Super Elixir pijem oko godinu i pol i od tada je dio moje rutine! Koža mi je sjajna i izgleda nikad bolje, razina energije mi je viša, a iskreno, osjećam da više ne reagiram tako loše na stres niti se umaram kao prije. Zaista nisam mislila da ću nakon nekog vremena osjetiti tako veliku razliku. Takodjer sam primjetila i razliku u kosi! Puno brže raste, sjajnija je i gusta!  Okus mu je vrlo blag što je veliki plus,a osobno najviše volim kombinaciju ananas/limeta!  Osim mene pije ga i moja mama i neke moje prijateljice i sve imaju samo riječi hvale!

  - Vedrana Ilić
 • Moja rutina su WelleCo i savjeti moje mag.nutr. Ivane Barišić. Uz još jednu Ivanu mjenjaš moj svijet!

   

  - Ivana Kovač
 • Ivana mi je pomogla promijeniti životne navike i pametnije posložiti obroke kroz dan. Jutra započinjem sa Super Elixirom, “alkalnim prahom” koji mi čuva imunitet,  podiže energiju, kožu i kosu čini ljepšom, osigura mi sve potrebne vitamine, minerale i probiotike. Može li bolje? Hvala Ivana!

  - Lidija Lešić
 • Merry Evelin Lučić

  Draga Ivana, ne znam kako da napišem par rečenica o tebi i tvom Centru što ste napravili za mene... I sama znaš da si mi bila treća nutricionistica kod koje sam otišla, ne u nadi da ću izgubiti tih par kilograma viska, nego poradi zdravlja općenito. U tvojoj ordinaciji prilikom razgovora s tobom sam vidjela da znaš o čemu pričaš, kada sam ti spomenula glavobolje i migrene s kojima živim, odmah si mi rekla da moram svaka dva sata uzeti nešto da mi glukoza ne padne i to mi je bio klik, jer znaš i sama da jako puno čitam i znam podosta toga o medicini - vidjela sam da ne pričaš bez veze... I tako je počeo moj put s tobom - moja transformacija. S tvojim planom prehrane, uz Super Elixir i Imuno Elixir od WelleCo, počela je moja promjena. U zadanom roku sam izgubila 6 kilograma, a glavobolje i migrene su se znatno prorijedile. Kolesterol i trigliceridi nakon par godina prvi puta su bili u granicama normale. A meni najbitnije od svega toga je to što od tebe imam stalnu podršku i konstantno praćenje mojih rezultata i mog zdravstvenog stanja i na tomu ti do neba hvala! Puno te volim i najiskrenije preporuke od mene kojoj si popravila kvalitetu života!

  - Mary Evelin Lučić
 • Ana Šimunović

  U mojem užurbanom načinu života i poslovnom tempu, bez obzira na zdrave prehrambene navike, uvijek je nedostajalo vremena za dodatnu brigu i pravog balansa vezanog uz prehranu, a ponekad bi zbog toga dolazilo i do iscrpljenosti te oscilacija u težini. Upravo u suradnji s Ivanom uspjela sam postići toliko željeni balans u svojim prehrambenim navikama. Štoviše, Ivana me savjetovala i tijekom moje trudnoće, kao i postpartuma i bila mi zaista velika podrška u tim izazovnim trenucima za svaku ženu. Osim što uvijek ima pravi savjet u pravom trenutku, uvijek je tu i dostupna da usmjeri i ohrabri, a njeni savjeti su oni kojih se zaista nije teško držati jer se potruditi uklopiti ih u način života onoga koga savjetuje. Danas se više ne moram toliko opterećivati svojom prehranom jer znam da radim pravu stvar, a stvar bez koje više ne započinjem svoj dan je Super Elixir. Jednostavno nema boljeg pripravka koji me može kvalitetnije opskrbiti sa svim potrebnim što trebam da izdržim dan jedne novopečene mame, koja je stalno u poslovnom pokretu. Ivana i Elixiru, hvala vam što ste savršena kombinacija prehrambenog ekvilibrija!

  - Ana Šimunović
 • Ana Androšević

  Klijent sam Nutrilife Centra sada već 3 godine i vrlo dobro se sjećam te 2020. godine kada sam sva uzbuđena došla u Nutrilife Centar. Magistra Barišić me dočekala s dobrodošlicom i osmijehom i krenula ugodnim razgovorom dolaziti do odgovora zašto nisam zadovoljna sa svojom prehranom. Ponudila mi je rješenje s planom prehrane u kojem su bili uključeni WelleCo proizvodi i promijenila mi doslovno život. Svaki dan u svojoj rutini imam sve što mi je magistra Ivana preporučila: The Super Elixir i ostale WelleCo proizvode, koristim ih svakodnevno u svojoj rutini i, osim što se super osjećam, stvarno ne mogu više zamisliti svoja jutra bez WelleCo proizvoda!

  - Ana Androšević
 • Nikola Milojević

  Da ljepota dolazi iznutra, nikako nije floskula. Sve promjene u prehrambenim navikama, pa i one najmanje, prvo će se odraziti na našem zdravlju, ali i izgledu, a posebno na koži i to kao estetski liječnik mogu potvrditi. Nadalje, debljina je danas uistinu velik globalni problem i uvelike utječe na kvalitetu života, ali i na sam životni vijek. Budući da sam i osobno vrlo zainteresiran za longevity i smatram to budućnošću estetske medicine, uvrstio sam i nutricionističke savjete u djelokrug rada svoje Poliklinike. Odnedavno, u Poliklinici Milojević imamo implementirani priručnik i integriranu suradnju s nutricionistkinjom Ivanom Barišić, ali i osobno sam se uvjerio u sve dobrobiti suplemenata koje mi je Ivana preporučila. Preporučila mi je The Super Elixir i WelleCo protein kao inovativan način održavanja zdravlja tijela, usprkos stresu i drugim negativnim utjecajima suvremenog načina života. Uz navedeni dodatak prehrani koji je uzgred rečeno i vrlo ukusan i reguliranje prehrambenih navika, doveo sam svoj indeks tjelesne mase na željenu razinu, osjećam se i izgledam bolje, bez da osjećam glad. Smatram se sretnikom što imam vrlo stručnu suradnicu, ali i prijateljicu uz čije savjete sam si uvelike poboljšao kvalitetu života!

  - Nikola Milojević
 • Ines Šafar

  Nemam dovoljno riječi hvale za Nutrilife Centar i moju Ivanu Barišić! Prošlo je više od 3 godine kako sam se odlučila na taj "čarobni korak" da odem u Nutrilife. Nisam očekivala ništa posebno, a opet sam očekivala čuda. Nakon svih mjerenja, razgovora, dolazi mi moj personalizirani jelovnik i tu se moj život kompletno okreće na neku novu dimenziju. Kile kreću dolje, masnoće se tope, a ja JEDEM i NISAM gladna. Kao dijabetičar uspijevam skinuti cca 20 kg i osjećaj je fenomenalan. Dan danas održavam kilažu sa +/-3 kilograma jer su me naučili kako da uživam u hrani, a NE debljam se. Uvijek mi je moja Ivana bila na raspolaganju, premda živim u dalekoj Americi. Neizmjerno sam sretna sto sam se odvažila na taj " čarobni korak", koji mi je promijenio životne navike jela za 100%, a Nutrilife Centru sam neizmjerno zahvalna ❤️

  - Ines Šafar
 • Marina Rendulić

  Nakon godina hodanja po pretragama da nađem uzrok napuhavanja (doslovno mi je trbuh nakon hrane izgledao kao u 7. mjesecu trudnoće), umora, naglih promjena raspoloženja, ludog PMS-a, anksioznosti, depresije i mnogih drugih stanja, ništa pametno nije zaključeno. Ivana me je primila na kontrolu i čim je napravila obradu, predložila je test intolerancije na hranu i sve je bilo jasno. Intolerantna sam na gluten, laktozu, naranču, pistachio, cimet, i tako dalje. Ivanin pristup da analizira sve simptome i da prilagodi prehranu prema mom stilu života mi je riješio sve ono s čim sam se godinama borila i zato sam joj zahvalna! Napokon imam ravan trbuh i energije da živim život punim plućima sa svoje troje djece. Najviše cijenim što Ivana ne osuđuje, ne kritizira, nego gleda širu sliku i prilagođava program prema stilu života.

  - Marina Rendulić
 • Vesna Ramljak

  Kao liječnica mislila sam da znam sve o prehrani, kalorijama, svemu. Tek kad mi je Ivana sve objasnila, shvatila sam da neke stvari radim totalno krivo. Vjerovala sam joj od prve, ljubav na prvi pogled! Elixir mi je top, znam i osjećam da mi čini dobro.

  - Vesna Ramljak
 • Kiti Iveta

  Ponekad život uđe u začarani krug stresa i počinje uzimati danak našem zdravlju. Jedan zdravstveni problem vuče drugi, a mi smo pretrpani brojnim (dez)informacijama kako riješiti pojedine probleme. Dolazimo do zabluda oko pravilne prehrane pa je savjetovanje s nutricionistom pravi početak zdravog načina života. Imala sam sreću da sam dobila preporuku za predivnu mag.nutr. Ivanu Barišić, koja mi pomaže u mojim "zdravstvenim" ciljevima. Budući da je svako tijelo drugačije, dobila sam osoban pristup i prilagođena rješenja te osobu koja mi je dostupna u svakom trenutku – kada nešto pogriješim,  vrati me nazad gdje treba uz neizostavnu podršku. Rekla bih da sam uz nutricionisticu dobila prijateljicu i psihologicu. Prema Ivaninom savjetu, u svoju svakodnevicu ubacila sam i jedan dodatak prehrani. Riječ je o WelleCo Super Elixiru sa zelenim prirodnim sastojcima za optimalno zdravlje i ljepotu. Ima brojne blagodati, ali one koje sam prve primijetila u samo nekoliko tjedana korištenja jesu da su mi svi problemi koje sam imala na koži nestali i vidljivo mi se poboljšao probavni sustav. Za kraj bih samo naglasila fantastičan pristup u kojem mi je na prvom satu rečeno – "Nismo tu da se vratiš za pola godine, tu smo da naučiš i da sama dalje koračaš."

  - Kiti Iveta
 • Ivana Pirizović

  Iako razumijem hranu, namirnice i nutritivne vrijednosti, zbog užurbanog tempa života sam došla do točke gdje sam osjetila da moj well-being pati i da trebam reset, a nikako se nisam uspijevala sama posložiti. Primjerice, preskočila bih doručak, a snackove uopće nisam imala jer ih nisam imala spremne. I tu mi je uskočila Ivana kako bi mi pomogla posložiti prehranu i život. Fokusirali smo se na plant based prehranu i uskladili ju s mojim intolerancijama, a Ivana mi je osmislila jednostavne i nutritivne snackove koje neću moći preskočiti i koje ću lako ubaciti u raspored. Rezultati i višak energije govore za sebe, prezadovoljna sam!

  - Ivana Pirizović
 • Ivana Serdarušić

  The Super Elixir i ja bili smo ljubav na prvi pogled. Potpuno je promijenio moju jutarnju rutinu, a samim time i moju svakodnevicu. Uz njega imam više energije i svu potrebnu dnevnu suplementaciju. Efikasnija sam u svojim dnevnim obavezama i zahvaljujući njemu tempo mog radnog dana postao je lakši. Moj trbuh je ravan cijelog mjeseca što je savršeno. Na preporuku nutricionistice Ivane počela sam konzumacijom prije 3 godine i reći ću vam da sam prve rezultate vidjela već nakon par dana korištenja. I zato sam joj neizmjerno zahvalna jer moj Elixir sa mnom ide svugdje!

  - Ivana Serdarušić
 • Manuela Zebić

  Dugi niz godina borim se s inzulinskom rezistencijom, gastro problemima i hormonskom neravnotežom. Preko društvenih mreža sam saznala za odličnu nutricionisticu i obratila sam se za pomoć. Uz Ivanu sam se preporodila! Pristup pacijentu, plan prehrane, savjeti i pomoć u svakom trenutku su me oduševili. Korištenje The Super Elixir-a je jako ubrzalo i poboljšalo rezultate… Zahvalna zauvijek!

  - Manuela Zebić