Ivana Barišić je nutricionistica koja mijenja živote ljudi.

Ivana Barišić je jedna od najpoznatijih nutricionistica u Hrvatskoj, ali i mnogo šire. Magistrica nutricionizma s bogatim iskustvom u marketingu i menadžmentu, Ivana je 2016. godine osnovala Nutrilife Centar – prvi nutricionističko-dijagnostički centar u Hrvatskoj. Na jednom mjestu, centar pruža sve potrebne usluge kako bi se klijenti zaputili na novo i zdravije životno putovanje.

Ivana je i ambasadorica proizvoda WelleCo te zastupnica za Adria regiju ovih premium dodataka prehrani iza kojih stoji poslovna žena i neponovljiva manekenka Elle Macpherson. Ivana Barišić kao autorica potpisuje knjigu “Nutrition is life care” čija je suština spoj autoričine filozofije života i dugogodišnjeg nutricionističkog iskustva.

“Najpoznatija” nutricionistica u Hrvatskoj, Ivana je pobornica zdravog životnog stila. Njezina dostupnost, posvećenost i diskrecija su kvalitete koju ju izdvajaju od drugih, a zbog kojih su među njezinim klijentima i brojne poznate osobe.

Beauty tip:
Lijepa iznutra,
lijepa izvana

— Ivana Barišić mag.nutr.

Status magistrice nutricionizma Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu predstavlja kvalitetnu bazu za znanstveni pristup nutricionizmu, no istinska želja za rezultatima i konstantnim učenjem ono je što izdvaja Nutrilife Centar, kao pravi izbor za sve one koji žele transformirati svoj život.

S obzirom na svoje iskustvo i znanje iz strateškog marketinga, Ivana je pokrenula novi način komuniciranja o zdravoj prehrani, kako izgleda zdrava prehrana i što to znači zdravi životni stil u suvremenom užurbanom načinu života. Magistrica Barišić drži da su se od osnutka Nutrilife-a, stvari na tržištu nutricionizma dosta promijenile, odnosno da su se pokrenuli pozitivni trend promišljanja o zdravoj i pravilnoj prehrani, koja nije komplicirana i personalizirana je prema svakom klijentu.

Zdravlje nam mora biti prioritet, kaže Ivana. “Moja jednadžba je jednostavna: 70% je prehrana, 30 % je tjelesna aktivnost. A za to je potrebno izaći iz zone komfora i izgovora – jesmo li spremni na to?”

Ivana je primjer kako je moguće živjeti zdrav životni stil unatoč svemu drugom što se događa u životu. Kroz svoj rad i životni stil, ona motivira druge da slijede njezin primjer, a Nutrilife Centar pruža sve potrebne alate kako bi se taj cilj ostvario.

Nutrilife Centar je mjesto za zdrav životni stil i prehranu. Ivana i njezin tim bave se debljinom, programima mršavljenja, anti age prehranom, prehranom liječenja raznih kroničnih nezaraznih bolesti (kardiovaskularne bolesti, dermatološki problemi, inzulinska rezistencija, dijabetes, pothranjenost, gastroenterološke bolesti, bolesti štitnjače), programima prehrane za žene u perimenopauzi i menopauzi, programima za osobe treće životne dobi (osteoporoza, artritis, bolesti crijeva), programima za djecu školske dobi te programima za profesionalne i rekreativne sportaše. Ivana među svojim pacijentima ne radi razliku, jer voli svoj posao i zaista se trudi pomoći svima kroz prizmu prehrane jer je ona temelj zdravog životnog stila i dugovječnosti. Danas nisi ono što jedeš, već ono što apsorbiraš iz hrane koju jedeš.

Na jednom mjestu, Nutrilife Centar svojim klijentima pruža potpunu uslugu – od personaliziranih planova prehrane prema testovima, medicinske analize sastava tijela, nutrigenetičkih testova na bazi DNA iz sline do testova intolerancije na hranu određivanjem IgG antitijela iz krvi, vađenja krvi i analize krvnih pretraga te individualnih programa suplementacije. Nutricionistica Ivana Barišić najveću snagu centra vidi u njegovoj multidisciplinarnosti i individualnom pristupu s ciljanim smjernicama i preporukama, a vrhunska dijagnostička oprema i dugogodišnja praksa nutricionističkog iskustva, omogućuju povezivanje prehrambenih rješenja u cilju cjelovitog pristupa zdravlju, na zadovoljstvo svakog korisnika.