Nutrilife centar

TKO SMO?

Nutrilife Centar je nutricionističko – dijagnostički centar koji na jednom mjestu pruža kompletnu uslugu svojim klijentima.

Personalizirani plan prehrane prema testovima, medicinska analiza sastava tijela, nutrigenetski testovi na bazi DNA iz sline, test intolerancije na hranu određivanjem IgG antitijela iz krvi , vađenje krvi i analize krvnih pretraga u suradnji sa Poliklinikom Analiza, individualni program suplementacije, samo su neke od naših usluga koje nudimo.

Naša snaga je multidisciplinarnost i individualan pristup sa ciljanim smjernicama i preporukama. Vrhunska dijagnostička oprema i dugogodišnja praksa nutricionističkog iskustva na jednom mjestu omogućuju povezivanje prehrambenih rješenja u cilju cjelovitog pristupa zdravlju, na zadovoljstvo svakog korisnika naših usluga.

 

ZAŠTO POTRAŽITI NAŠ SAVJET?

Nutrigenomika i testovi intolerancije hrane za poboljšanje svojih prehambenih navika prema biološkom otisku vlastitog tijela

Individualni plan prehrane namijenjen je za ravnotežu životnom stilu, podizanju kvalitete zdravlja

Najnovije znanstvene spoznaje jasno govore o vezi gena i naše hrane. To je stvarnost, a njene koristi dostupne su već danas kroz nutrigenetske testove

Zdravi životni stil u Nutrilife CentruPoklon dobrodošlice -10% popusta

Iskoristi 10% popusta prilikom sljedećeg dolaska u Nutrilife Centar. Sada je najbolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Ne dopustite  da vaše tijelo opterećuju suvišni kilogrami!

*** popust se ne odnosi na WelleCo proizvode