Nutrilife centar

USLUGE

Prehrana sportaša

Vježbanje  i prehrana usko  su povezani, jer intenzivni trening izaziva pojačanu  tjelesnu  aktivnost, pa su energetske potrebe sportaša veće nego potrebe ljudi koji se sportom ne bave aktivno.

Upravo glavni razlog individualne i prilagođene  prehrane za sportaše je unapređenje njihove snage i izdržljivosti, a ovisi o vrsti sporta, spolu, dobi, prehrambenim navikama …, kao i o vremenu odmora, natjecanja ili priprem. Kako bi upravo prehranom poboljšali rezultate, sportaši i rekreativci moraju jesti ciljanih od pet do šest obroka na dan, a u svakome od obroka obvezno trebaju biti zastupljene sve nutritivno hranjive tvari koje će tijelo  iskoristiti na najbolji način i imati maksimalnu učinkovitost.

Uz uslugu plana prehrane za sportaša, za maksimalne rezultate, preporučujemo i usluge naših partnera.

Biotrening centar nudi specijaliziranu uslugu kondicijske pripreme sportaša u suradnji s partnerima, Nutrilife centar i Mentalni trening.

Usluga se temelji na individualiziranom pristupu uvidom u rezultate dijagnostike te zahtjevima odabranog sporta. Programima kondicijske pripreme osigurava se optimalna razvijenost svih sposobnosti potrebnih za maksimalnu natjecateljsku izvedbu i vrhunski uspjeh. Dugogodišnje iskustvo u raznim sportovima te brojni uspjesi naših sportaša predstavljaju garanciju za ostvarivanje željenih ciljeva.

Više o usluzi Biotrening centra