Anti-age
nutri programi

Anti-aging nutricionistički programi u Nutrilife Centru su programi prehrane koji su usmjereni na sprječavanje i usporavanje procesa starenja organizma. Ovi programi se temelje na zdravoj prehrani, koja uključuje uravnoteženu kombinaciju različitih vrsta hrane, kao što su voće, povrće, cjelovite žitarice, nemasno meso, riba, orašasti plodovi i sjemenke. Također, obično se preporučuje ograničavanje konzumiranja šećera, zasićenih masti i prerađene hrane.

Anti-aging nutricionistički programi obično uključuju i unos dovoljno tekućine, kao što su voda i zeleni čaj, kao i uzimanje dodataka prehrani (THE SUPER ELIXIR), poput vitamina, minerala i antioksidansa, koji mogu pomoći u borbi protiv slobodnih radikala i drugih štetnih tvari u tijelu. (WELLECO PROIZVODI)

Osim prehrane, anti-aging nutricionistički programi također mogu uključivati ​​druge načine života koji mogu pomoći u održavanju mladosti i vitalnosti, poput redovitog vježbanja, dobrog sna, smanjenja stresa i izbjegavanja loših navika poput pušenja i prekomjernog konzumiranja alkohola.

Naši anti-aging nutricionistički programi ovise o individualnim potrebama i ciljevima klijenta

Anti-age prehrana temelji se na zdravoj prehrani koja uključuje bogatstvo hranjivih tvari koje su važne za održavanje zdravog tijela i usporavanje procesa starenja.

Neki od glavnih sastojaka anti-age prehrane uključuju:

  • Voće i povrće: Ovi su bogati antioksidansima i drugim hranjivim tvarima koje pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Uključivanje raznolikog voća i povrća u prehranu pomaže u osiguravanju dovoljne količine vitamina i minerala.
  • Cjelovite žitarice: Cjelovite žitarice su bogate vlaknima, vitaminima B i drugim hranjivim tvarima koje mogu pomoći u održavanju zdravog srca, probave i metabolizma.
  • Mahunarke: Mahunarke, poput graha, leće i slanutka, su izvrsni izvori proteina, vlakana i drugih hranjivih tvari koje mogu pomoći u održavanju zdrave tjelesne mase i smanjenju rizika od srčanih bolesti.
  • Nemasno meso i riba: Ovi su izvrsni izvori proteina, željeza i drugih hranjivih tvari koje pomažu u održavanju mišićne mase i općenito zdravlja organizma.
  • Zdrave masti: Zdrave masti, poput maslinovog ulja, avokada i orašastih plodova, bogate su omega-3 masnim kiselinama i drugim hranjivim tvarima koje pomažu u održavanju zdravog srca i mozga.

U anti-age prehrani također se preporučuje izbjegavanje prerađene hrane, zasićenih masti, šećera i alkohola, koji mogu pridonijeti oksidativnom stresu i drugim štetnim učincima na organizam.

Započnite promjenu već danas