Želimo vam pružiti najbolju moguću uslugu i učiniti vašu kupovinu u našoj web trgovini ugodnom i bezbrižnom. Zato smo uveli jednostavan i učinkovit postupak povrata.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni proizvodom koji ste naručili, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka pošiljke. Pri povratu proizvoda, obratite pažnju da proizvod bude neoštećen, u originalnoj ambalaži i bez tragova korištenja. Također, molimo vas da nam se javite putem e-maila ili telefona kako bismo vam pružili detaljne informacije i upute za povrat proizvoda.

Nakon što zaprimimo vaš povrat, izvršit ćemo povrat novca u iznosu kupovne cijene proizvoda, u roku od najviše 14 dana od primitka proizvoda u našoj trgovini. Sve troškove povrata snosite sami.

Ukoliko je razlog povrata neispravan proizvod ili pogrešna isporuka, molimo vas da nas kontaktirate odmah nakon primitka pošiljke kako bismo riješili problem što je brže moguće.

Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni našim proizvodima, ali u slučaju bilo kakvih poteškoća, stojimo vam na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i podrške.

Vaš NUTRILIFE CENTAR