Dobrobiti biljne prehrane za našu kožu i zdravlje

Čini se da svi pričaju kako je usvajanje biljne prehrane nevjerojatno za kožu. Trebam li i ja probati?

#nutritionisselfcare

Prijelaz na biljnu prehranu može biti izvrstan za vašu kožu jer ćete prirodno jesti više voća i povrća, što je uvijek korisno za vaše tijelo. Zamislite svoje tijelo kao automobil, s hranom kao gorivom koje vam je potrebno za kretanje – ako stavite nekvalitetno gorivo u vaš automobil, nećete imati dobre performanse te ostavljate veliku mogućnost da se automobil prije pokvari. Briga o sebi je jednaka tom primjeru.

Budući da će biljke bez sumnje pružiti bolju podršku vašem tijelu od većine prerađene hrane, slično je i s vašim tijelom. Ali to ne znači da bismo se svi trebali 100 posto hraniti biljnom hranom.

Prelazak na biljnu hranu može ponuditi izvrsne prednosti za vašu kožu i cjelokupno zdravlje, ali ne zagovaramo da svi usvoje potpuno biljnu prehranu. To je zato što to može biti značajna promjena načina života za određene osobe te je potrebno vrijeme prilagodbe, zato se uvijek posavjetujte s nutricionistom i/ili liječnikom.

Zdravlje počinje tanjurom – kontaktirajte nas i krenite prema boljem zdravlju već danas!

Uvijek je važno osigurati da vaše tijelo dobiva prave hranjive tvari, od kojih se mnoge lako nalaze u kvalitetnom mesu kao što je riba, ali sve se svodi na vaše zdravstvene ciljeve, vaše osobne vrijednosti i ono što najbolje funkcionira za vaše tijelo.

Ako želite vidjeti može li biljna prehrana biti od koristi vašoj koži, jednostavno počnite uključivati u svoju prehranu više namirnica biljnog podrijetla, a manje namirnica životinjskog podrijetla. Ne morate nužno potpuno izbaciti sve ostalo, ali ako imate upalu na koži i želite je očistiti, pokušajte prijeći na pesco-vegetarijanstvo – jedite više ribe, ali općenito manje mesa – kako biste vidjeli promjene na svojoj koži.

Netko će uvidjeti da pomaže njegovoj koži, dok će netko drugi vidjeti da manje utječe na njihov ten. Svi smo različiti, a naša tijela na različite načine toleriraju i reagiraju na ono čime ga hranimo. Uključivanje više namirnica biljnog podrijetla u vašu prehranu uvijek će koristiti vašem zdravlju, ali još uvijek možete primijetiti veliki učinak na svoje tijelo bez da se 100 posto temeljite na biljkama.

Bez obzira na vašu prehranu, najvažnije bi pitanje uvijek bilo “Dobiva li vaše tijelo potpunu nutritivnu potporu?!” Ako jedete biljnu hranu, važno je u svoje obroke uključiti i druge izvore proteina. U Nutrilife Centru imamo rješenje u našem WelleCo biljnom hranjivom proteinu koji pomaže vašem tijelu izgraditi čiste mišiće i podržava vaše tkivo, te jača tijelo i djeluje na sjajnu kožu.

Pročitajte više informacija o WelleCo njegujućem proteinu

Super Elixir™ također je idealni dodatak prehrani sa zelenim prirodnim sastojcima za optimalno zdravlje i ljepotu. Prije smo govorili ‘Ono si što jedeš’, ali sada kažemo ‘Ono si što upijaš’, u čemu Super Elixir™ zaista briljira. Samo dvije žličice u vodi svaki dan podržat će cijelo tijelo, od kože do imuniteta i probave.

Oba proizvoda mogu poslužiti kao temelj vaše prehrane, bez potrebe za dodatnim dodacima. Dakle, ako je prehrana temeljena na biljnoj prehrani prava stvar za vas, pobrinite se da uključite oboje kako biste svom tijelu pružili optimalnu funkcionalnu podršku.

Pročitajte više o Super Elixiru