Novi trend skin care rutine – NIACINAMID

Novi trend skin care rutine – NIACINAMID

Niacinamid je sastojak za koji ste možda čuli, no o njemu se ne priča toliko puno kao o drugim vitaminima, poput vitamina C ili o hijaluronskoj kiselini.

Ali to ne znači da niacinamid (inače poznat kao vitamin B3) nije tako moćan za vašu kožu – zapravo, čak je i bolji.

Rješava brojne probleme s kožom, uključujući proširene pore, oštećenu kožnu barijeru i fine bore.

Vitamini B skupine su esencijalni antioksidansi koji se mogu pohvaliti s impresivnih osam različitih vitamina – od kojih je jedan vitamin B3, inače poznat kao niacin ili niacinamid. Kao antioksidans, niacinamid ima zadatak da zaštiti našu kožu od oštećenja slobodnih radikala, koji mogu postarati našu kožu.

Kako niacinamid djeluje na koži?

Niacinamid se smatra nevjerojatnim sastojkom za poboljšanje čistoće i teksture kože. Također ima protuupalna svojstva što može pomoći u sprječavanju znakova starenja i pomaže stimulirati elastin, za punu čvrstoću kože. Zdravlje kože, prirodni GLOW, elastičnost – ovisi o njezi iznutra.

Niacinamid također može zaštititi od agresora iz okoliša, posvijetliti kožu i poboljšati pigmentaciju, te zagladiti bore, ali ako imate osjetljivu kožu ili kožu sklonu aknama, ne bojte se – niacinamid je svestran i nježan za kožu.

Uključite niacinamid u svoju rutinu ljepote!

Svakodnevna konzumacija The Skin Elixir podržava stvaranje kolagena, zacjeljivanje i regeneraciju kože, pomaže u održavanju čvrstoće i elastičnosti kože te smanjuje stvaranje slobodnih radikala u tijelu.

Kapsule Skin Elixir također ne sadrže GMO, gluten i mliječne proizvode.

Konzumiranje The Skin Elixira osigurava da ćete dobiti svoju dozu niacinamida, a također ćete unijeti čitavi niz sastojaka koji podržavaju ljepotu i zdravlje kože, uključujući hranjive zelene biljke, prirodni vitamin C iz višnje acerole te cink.

Dnevna doza: 2 kapsule iza doručka.