Unwrap the Health!Unwrap the Beauty! Unwrap the Energy! Nutrilife božićni paketi idealan su poklon za jači imunitet, više energije i sjajnu kosu!

Konačno su stigli božićni pokloni s pravom vrijednošću!

Pokloni koji će ne samo razveseliti vaše najdraže nego i poboljšati njihovo zdravlje! Savršeni su za svaku dragu osobu u vašem životu – majku, prijateljicu ili voljenu osobu, jer što je vrijednije od zdravlja? U Nutrilife Centru smo osmislili tri paketa koja su idealni darovi za vaše najdraže. Osim što kupnjom ovih paketa ostvarujete značajan popust na proizvode koji paket sadrži, svaki od njih dolazi u predivnoj ručno rađenoj kutiji s magnetnim zatvaranjem, satenskom vrpcom i švicarskim premium lanenim platnom. Možete se odlučiti za jedan od slijedećih paketa: Immune boost paket koji sadrži premium dodatke prehrani WelleCo za jačanje imuniteta, Beauty boost paket koji sadrži premium dodatke prehrani WelleCo za jačanje imuniteta i dodatak za sjajnu kosu ili Energy boost paket koji sadrži kombinaciju WelleCo dodataka prehrani The Super Elixir u osvježavajućem okusu đumbira i limuna, te inspirativne knjige s receptima mag.nut. Ivane Barišić.

BOŽIĆNI IMMUNO BOOST POKLON PAKET

Ako tražite savršen poklon za jačanje imuniteta koji će razveseliti vaše najdraže, naš ekskluzivni Immuno Boost poklon paket predstavlja idealno rješenje. Imunološki sustav je ključan za očuvanje zdravlja, a WelleCo je poznat po svojim vrhunskim proizvodima koji pružaju potrebne hranjive tvari za jačanje imuniteta. The Immune Elixir koji dolazi u ovom paketu dodatak je prehrani obogaćen vitaminima, mineralima i antioksidansima kako bi podržali organizam u borbi protiv svakodnevnih izazova. Ovaj paket idealan je poklon za svakoga tko cijeni zdravlje i wellness. Bez obzira radi li se o vašoj najboljoj prijateljici, majci, supruzi ili voljenoj osobi, ovaj poklon će pokazati koliko vam je stalo do njihovog zdravlja. Osim vrhunskih proizvoda, Immuno Boost poklon paket dolazi u prekrasnoj premium kutiji ručnog rada, izrađenoj od najfinijeg švicarskog platna. Ova kutija nije samo ambalaža, već i dodatni element luksuza koji će obogatiti iskustvo božićnog darivanja.

  • Paket sadrži: 2x The Immune Elixir.
  • Cijena gift boxa: 81,00 EUR (redovna cijena: 100 EUR) – ušteda 10%
  • POKLON: Premium ručno rađena kutija s magnetinim zatvaranjem, satenskom vrpcom i švicarskim premium lanenim platnom

BOŽIĆNI BEAUTY BOOST POKLON PAKET

Ovaj ekskluzivni poklon paket je pravi spoj ljepote i zdravlja, pružajući vam potpunu njegu iznutra. Sadrži WelleCo dodatke prehrani The Immune Elixir i The Hair Elixir. The Immune Elixir će pružiti snažnu podršku vašem imunološkom sustavu, jačajući ga iz temelja. S druge strane, The Hair Elixir će revitalizirati vašu kosu, čineći je ne samo snažnom, već i neodoljivo sjajnom. Dolazi u obliku kapsula koje sadrže brojne vrijedne sastojke kao što su biotin, aminokiseline, cink, omega 3 masne kiseline, rodiola i jod iz organskih morskih algi. Ovaj poklon nije samo gesta ljubavi, već i ulaganje u zdravlje i ljepotu, pružajući vam cjeloviti pristup unapređenju vašeg tijela i izgleda. I ovaj poklon paket osim što sadrži vrhunske proizvode, dolazi u prekrasnoj premium kutiji ručnog rada, izrađenoj od najfinijeg švicarskog lanenog platna.

  • Paket sadrži: 1x The Immune Elixir + 1x The Hair Elixir
  • Cijena gift boxa: 90 EUR (redovna cijena: 110 EUR) – ušteda 10%
  • POKLON: Premium ručno rađena kutija s magnetinim zatvaranjem, satenskom vrpcom i švicarskim premium lanenim platnom

BOŽIĆNI ENERGY BOOST POKLON PAKET

Tražite savršen poklon za povećanje energije? Naš ekskluzivni Energy Boost poklon paket je pravo rješenje! Sadrži nevjerojatnu kombinaciju WelleCo The Super Elixira u osvježavajućem okusu đumbira i limuna i inspirativnu knjigu „Nutrition is self care“ s receptima mag.nutricionizma Ivane Barišić. The Super Elixir ima brojne blagodati na organizam; poboljšava zdravlje kože, kose i noktiju, poboljšava zdravlje probavnog sustava, uklanja toksine i smanjuje nadutost, čini vas energičnijima i potiče zdravlje imunološkog sustava. „Nutrition is self care“ nije samo knjiga recepata, nego spoj Ivanine životne filozofije koja se zrcali kroz pravilnu i zdravu prehranu, tjelesnu aktivnost i dobar san. U njoj ćete pronaći odgovore na pitanja na koji način hranom možemo utjecati na svoje zdravlje, zašto je bitno biti ustrajan na putu izgradnje zdravog životnog stila, te na kraju otkriti da nikada nije kasno za novi početak i promjenu prehrambenih navika na bolje! Idealan poklon za započeti novu godinu s novim boljim odlukama za svoje zdravlje!

  • Paket sadrži: 1x The Super Elixir ginger & lemon 300 g refill + 1x knjiga s receptima “Nutrition is self care” autorice mag.nut. Ivane Barišić
  • Cijena gift boxa: 135 EUR (redovna cijena 150 EUR) – ušteda 10%
  • POKLON: Premium ručno rađena kutija s magnetinim zatvaranjem, satenskom vrpcom i švicarskim premium lanenim platnom

Oznake: